There is love burning to find you Will you wait for me? And still I want And still I ache But still I wait To see you again
Ме гледаш те гледам се гледавме Сватив ако не си моја тажно ќе е За мене (што?)- ТИ СИ ЦЕЛИОТ СВЕТ Без тебе не би замислил ден
Јас и ти среќно нека живееме засекогаш. Сеуште не можам да поверувам дека до тука стигнавме. Зар навистина постои вакво чувство? Зар постои ваква љубов? И покрај се јас не сум сигурна дали знам што е навистина љубов. Само знам дека ова што го чувствувам преовладува во моето срце. И да мислам дека е љубов. Секој поглед, секој бакнеж, секој допир и прегратка. Секој разговор и поддршка во се. А јас, повторно со мојата нетрпеливост чувствувам и доза на вознемиреност. Само сакам да сум твоја и да си мој - секој ден, секоја ноќ. Животот без љубов би бил празен, а тоа го сфаќам сега кога сакам да сум покрај тебе и кога толку многу ми недостасуваш во овој миг. За љубов вреди да се бориш и покрај сите пречки кои доаѓаат во животот. А јас никогаш нема да престанам да се борам за нашата! Ќе те сакам секогаш
Убаво е вака кога ќе те видам макар и на 10 минути и ќе ти се закачам у прегратка, па не те пуштам да си идеш.
Видов добро ми е кога сум со тебе Со еден збор со поглед ние се разбираме И тогаш исто мислевме дека подобро е да се разделиме Но згрешивме..... НЕ МОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ !
Nocas cu samo za tebe da plesem evo ucim nove korake nocas cu samo za tebe da poletim nebu pod oblake...
Знам дека правам триста филмови во глава, и не верувам во никој од нив. Знам дека после 5 години ти си ми единствен со кој можам да бидам тоа што сум, но тоа што го гледам околу мене ме плаши навистина. Не си таков, не сум таква, не сме како другите, мислам дека сме едни од ретките кои сеуште веруват во љубов и верност до крај, правам драми од ништо. Мило ми е што можеш да ме разбереш и што не се лутиш на моите глупости.
Велат дека женската интуиција никогаш не греши, а јас оваа вечер само се молам на Господ мојата да греши.