Му кажав и него, ама ај и тука. Кукавица, бегај бе, ама од љубовта не се бега. Ми даде еден куп надеж и еден куп убави денови и ноќи, за на крај дека не си спремен да се врзеш. Оди си ајде, оди си со солзи во очите затоа што си пичка, и немаш муда да се бориш. Оди си, ќе те преболм јас некако, само немој да посакаш да се вратиш.....НИКОГАШ.
Ти човеку, да, ти... ми ги исполнуваш сите соништа за кои досега имам мечтаено. Ти ме научи како е да бидеш сакан и да сакаш некој со сета сила. Ти ме научи да бидам посмирена личност, ти должам многу.. Ти благодарам за се досега.. Ти ветувам дека ќе бидеш најсреќен човек на свет.
I wanna get lost with you It's the only thing I wanna do Get out of my mind with you So come on over...
Толку ли беше љубов?Толку ли брзо олади од мене?Ме боли кога те видам низ град со друштво,ме боли фактот што сум ти небитна.Биди среќен.Ти беше прекрасен човек,не не и дечко.Не знаеш да љубиш
Ми недостигаш. Моето срце копнееше за тебе додека тебе те немаше, додека не те гледав некое време. Би сакала да сватиш дека јас тебе ти припаѓам, дека доколку сме во вистинска врска никогаш не ќе сакам да се одвојам од тебе.
Се радувам дури и кога ќе се договориме да се видиме на 20мин. Во споредба со тоа кога по 2-3нед не се гледавме летото, сега тоа што те гледам 2 пати неделно е луксуз. Иако тогаш беше друго по 4-5ч се гледавме, а сега саат-два ни се максимум. Спремна бев кога почнав врска на далечина не знам што се бунам сега.
Ми рече дека сакаш да сум среќна. Рече дека ќе ги истуркаме сите бури заедно, дека нема да ме пуштиш сама. Рече дека ќе успееме, дека имаме се што ни треба за успех. Што уште да барам? Само да биде се во ред.