Ми недостига што не те гледам често како порано. Сакам да го чувствувам твојот мирис на мене секојдневно каде и да сум
Се ќе се среди бејб, се ќе биде како што планиравме јас и ти. Макар било и далеку од тука, ти ветувам дека за 4-5 години, ке си пиеме вино покрај камин и ке праиме муабет како успеавме и покрај се.
Би сакала сите можни добри филмови и серии да ги изгледам со тебе бе Колку е само убаво чувството кога шетам со пуштени песни во слушалки кои и двајцата ги сакаме, помислувам на тебе и сама си се смешкам без да ја знае причината никој во близина што рандом би ме видел Love you so so so much...
Jas sekojdnevno mu pisuvam poraki, deka sakam da e do mene, da go guskam site koski da mu gi skrsam, deka sakam da go istepam od sto go sakam aahahhahaha, deka mi e milo sto mnogu vreme mi posvetuva i taka..
Ми фали топлината да ја чувствувам твоја овој период од годината исто како и пред три години кога се започна... ми фалиш.
Колку убаво е вака кога ќе те видам иако на кратко, а сепак мирисам на тебе после прегратките со тебе. Преубав ми беше денеска, те сакам најмногу. Едвај чекам среда за да се видиме подолго.
Постојано си ми во мисли..како и пред четири години овој период, кога со душа ја чекав нашата прва средба. Те обожавам..
Сите велат дека најголемата вљубеност е на почетокот, но мојата кон тебе расте се поголема како минува времето. Секојдневно одново се вљубувам во тебе. Знам дека и твојата љубов кон мене е таква и затоа наутро се будам со помислата колку сум всушност среќна што те имам
Ми фалат утрата во оној есенски стан заедно што се будевме. Ти текнува? Ми фали моментот од пред некоја година мажу мој среќа моја.... се нсдевам дека наскоро пак ќе бидеме исти како и тогаш.