Карактерот не се менува, оној кој е спремен да лаже, измислува, не превзема одговорност и е лигав, од таков нема да биде маж, а помалку човек. п.с. ја жалам таа шо ќе те земе, оти ништо не е сменето. Мило ми е шо не си дел од мојот живот.
Кај излезе до толку мамино синче.. Да не можеме ние да се договориме околу наши работи..Се он мора да ја праша мајка му. Абе за ситница да е и за тоа ќе иде да ја праша Тешко на таа што ‘‘утре,, ќе биде со тебе
Да си земеш да си ги спакуваш сите нови броеви од кои ме бараш, сите глупави пораки и обиди да ме вратиш во времето кога дозволував да се однесуваш со мене како што ќе посакаш, сите изглумени „срце“, „душо“ и слични сра*а и да ми се изгубиш од животов еднаш засекогаш. Може?! И се пресели и демек започна ново поглавје и пак ме бараш. Иди и подалеку, само со карта во еден правец жити се'. 'Cos you're kind of cutting my very busy schedule of being happy and comfortable in my own skin
Честопати помислувам дека сум досадна со моите изјави на љубов кон тебе. Но, можно ли е човек да се презасити од љубов??? Мислам дека не може. Те сакам љубовче мое. Каде и да се свртам , што и да направам , каде и да одам јас мислам на тебе. И секој пат го чекам моментот кога ќе бидам во твоето присуство. Сеуште чекам по цели ноќи да се гушкаме во кревет заспани. Не е битно како- само да сме заедно и никогаш никој да не не раздели.
После три години, се врати нашата љубов Згрешивме, а и бевме мали. Веќе нема да е така. Пс. Во меѓу време татко ти ме followna на инстаграм
И веќе сите колеги го приметија нашиот поглед Ми мириса на љубов ова нашево ама баш на вистинска љубов на прв поглед. А се прашував и самата себе дали е ова љубов нашево што почнува? Се додека другите ми спомнаа, да токму за ова нашето кое се приметува и од авион! Јас се вцрвев нормално како мојата црвена тренерка