Некои ми велеа-ќе помине со тек на времето... Некои ми велеа-опседната си со него,барај стручна помош и слични глупости.... Се и сешто ми велеа,ама не поминуваш ете...сеуште мислам на тебе,ама не се надевам,одамна престанав да го правам тоа... Не знаат тие што е ЉУБОВ!!!
И уште 100 пати да се родам, секој нареден живот би одбрала да го поминам со тебе! Само покрај тебе го имам тој мир, хаосот во глава ми се стишува, анксиозноста се намалува. Кога така ми делуваш, не можам да не посакам цел живот да го поминам во твоите прегратки.
Ми фалиш кога не сме заедно. Ми се јави само да ме слушнеш, да ми кажел дека ме мисли. Нека дојде вторник за да се видиме повторно и да те гушнам најсилно на целиот свет.
Кога станувам пред тебе досадно ми е и уште повеќе ми фалиш. Да те нема многу тешко би се навикнала на твоето отсуство...
Цел ден пеперутки чувствувам кога помислувам на тебе. Вчера беше преубаво, само јас и ти на таа клупа и есента во сите свои бои.
Мислам дека нема потреба. Доволно беше. Единствено што сакав е време за да се средам. Но за тоа време ти заборави се. Го заборави секој момент, сета енергија меѓу нас. Се она што го имавме. Еве ти живот, живеј. Пробај, играј си, експериментирај, но не ме повредувај намерно. Не се упропастувај. Алоо, ме боли. Немам сила да давам шанси на нас. Се осеќам премногу ниско. Ме понижи, ме турна, ме згази... Знам се плашиш од мене, и од ова безусловна љубов, но ете барај сега нешто нормално, нешто секојдневно, и заспивај секоја вечер замислувајќи ме до тебе, сонувајќи ме и со желба. Порасни веќе.
Кога ти кажувам дека си посебен и ретко има вакви особи како тебе, верувај ми, не те лажам, навистина мислам така. Ти си моето посебно чудо.
Мислам дека те засакувам..јас дада јас. Префин си, предобар, имаш разбирање према мене. Само да не е сон или лажна надеж Господе еднаш дај ми шанса да имам среќа со некој што ми се сфиѓа.Нема да прокоцкам
Имаш многу добар начин, за решавање на проблеми. Проблем што сигурно почнал во твојата глава, затоа што јас поим немам што е работава. Наместо да си кажеш што е причината за такво однесување, ти се понашаш ко малине деца. Ништо не ми паѓа на памет освен тоа дека нападот некогаш е најдобра одбрана. Камо среќа погрешно да мислам..
Последно време сe' поубав и поубав ми стануваш Имаш уште посекси поглед од последниот пат кога ти го кажав тоа.
Убаво си поминавме денес. Се ќе беше уште поубаво да немавме таков проблем ко што имаме...ама не може се да е совршено зар не...
Не се оправдувам себе си, ама фала богу што сето тоа било филмови во мојата глава. Сега знам дека ме сакаш безусловно иако знаеш да ме изнервираш на моменти. Ти благодарам за убавите моменти.
You spend all your time preaching about waiting for love. Well, here it is. Right in front of you, and you're going to turn your back on it. So I guess we're just fucked. I'll move on. But you are going to have to live the rest of your life knowing that you've turned your back on love. And that makes you a hypocrite. Have a nice life.