Ете ќе се налутиш за ништо и оди после мачи се да дешифрираш зошто. Ист си како жените, кога се лутат а ниту тие не знаат зошто. Опрај се со време оти не гледам на гравчиња.
Tuka si.nekolku vrati si podaleku od mene,a si mi tolku dalecen.kako svetlosni godini da ne delat. Znaes deka so casovi sedam vo hodnik i te cekam da se pojavis. Pak ljubam pogresen.
Уште ова фалеше И јас не се разбирам самата себе понекогаш, па не знам ни себе да си го објаснам ова а не па да ја сфатам поврзаноста на случкава со тебе Само се' си мислам дека треба да барам скриена порака и во ова, ама ајде што би мозгала во 3 наутро ако не скриените пораки
Мило ми е што вчера убаво поразговаравме и делумно решивме тоа што требаше. Ама тоа не значи дека не сум ти уште лута и дека не треба да се помачиш малку.
Од кога туѓите чувства не се важни? Од кога така лесно се врти глава и се заминува без збор? Ќе ми се докаже ли уште еднаш дека никогаш не можеш искрено да веруваш во некого? Ти и твоите зборови..залудно ли беше се? Барам искреност, одговор и ништо повеќе..
Љубов, досадна сум знам. Повторувам една работа по 100 пати. Ама многу си ми убав, секси, привлечен. Родена сум за давање комплименти.
Утрово, кога се разбудив покрај тебе, ти спиеш, јас те вдишувам, ми беше некако многу топло на душава. Сакам секое утро да ти се туткам во раце, се дур не ме снема, дур не исчезнам. Знам, не смеам да помислам на тоа. И двајцата знаеме дека сме со рок на траење. А еве ме, осеќам како вртам во петта брзина, без кочници. Уште 6 месеци. Боже, те молам дај ми памет.
Ме тераш да се преиспитувам за сите мои постапки, ме тераш да размислувам, ме мотивираш а и ми избиваш некоја невина, искрена насмевка на мојов често натажен лик. Интересен човек си, како тебе немам запознаено до сега. Би ти го кажала се ова ама мислам дека е рано, не сакам да избрзувам..
Еве, седам меѓу 4 ѕида. Ич не е интересно без тебе. Ама никако да ти докажам. Не е интересно ко не си тука, не можам да те малтретирам, да те смеам - да се смееме заедно. Абе да се глупираме заедно. Некни ко беше кај мене ти реков : Нели ти недостасував? А ти: Ми недостауваше бе срцко. А ја ти викам: Зошто тогаш не ме гњавиш? .... А ја те утепав од гњавење. Таква сум јас - те гњавам ко ми недостасуваш. Што да правам. Бегај, бегај - ама ќе ти кажам јас тебе еден ден многу убаво. Абе знам дека ме обожаваш. Секогаш те расположувам после напорниот ден. Уживам ко сум со тебе љубов. Ништо не ми е мачно ко сум со тебе.
Што да ти кажам.. Епа тоа е проблемот бе срцка, што немам што да ти кажам. Ни ти мене.. Е сега, кај да ги носам тие 7 години само кажи ми...
Барам одговор од тебе зашто ми пишуваш , а имаш девојка . Ај мани ми се . Не ми требаат такви личности
Многу ме изнервира денес. Покажи бе малку повеќе разбирање, како порано се сеќаваш? И јас не сум цвеќе за мирисање, ама имам граница. Те сакам ама ќе ќутам сега.
Сепак пронајде изговор, објаснување. Нема да избрзувам засега, да разговараме очи во очи. Но очекувањата ќе ги чувам на најниско ниво и чекам да видам што имаш да ми кажеш.
Ми недостигаш иако ти бев лута и за момент ми се вртеа и негативни сценарија. Но, знам дека има доста време додека се видиме и дека се се погоди така. Се надевам ќе поминат брзо деновиве и после убаво ќе си прославиме пола година што сме заедно.
Вчера прв пат имав знаци на љубомора иако не беше потребно. Ич не ми беше убаво. За сета среќа, научив да ја контролирам и не избувнав како што правев порано. Не знам дали ти ме промени, дали самата созреав, дали е нешто трето. И денес, чекам да се јавиш на пауза, јас ќе се израдувам и како по обичај нема да знам што да ти зборувам од возбуда бидејќи ти го слушам гласот па нешто ќе те прашам по два три пати, па ќе ми промрчиш зошто те викам сонце.
So godini ziveev vo mrak.bez nadez.zaglavena vo minatoto,dodeka ne se pojavi ti. Ti si mojot lek.ti mene me izleci. Mi gi zatvori site rani. Jas pokraj tebe go zaboraviv minatoto i pak od pocetok nauciv da sakam.