Ти си посебен , единствен си Секој ден се повеќе сфаќам зошто те сакам и зошто ризикувам за тебе. Убаво нанкај мајмуне мој ! Јас се надевам дека ќе те сонувам
Eпа стварно си значи Ме нервираш...те немам видено 2 дена...епа не е фер! Оф колку мразам кога се бавиш со таа работа.... Али затоа утре ќе ме бараш! Знам си ја како да ти ја направам ноќва незаборавна А знам дека знаеш и ти Спреми сеее Ќе се изненадиш...мхмммм Сакам што побрзо да помине ноќта! И да те видам, и да те гушнам, и бакнам....и да си го добиеш бе злато!! Уфф первезиии! Ах тие хормони...ама сепак заслужи нели!? Те Сакааааааааам!!!
Значи, да се доделуваше награда за најтрпелива личност, сигурно оскарот ќе стоеше во мојата ветрина. Па дали е фер волку време да ме мачиш? Сега ќе си играме топло-ладно. Океј. Така нека биде. Ама ќе дојде моментот кога ќе ми пишеш, ама тогаш јас ќе сум важна. Мноооогу се кога ќе ја подгрееш целата наша ситуација и ќе исчезнеш! Ама колку можам да те знам од 2 видувања и од деноноќни, веќе поранешни интернет разговори? Ако е пишано, ќе биде нешто, ама те молам Боже, дај побргу знак
колку повеќе не те гледам,толку повеќе сакам да те гушкам се оддалечивме,но ќе возвратам за се,па нека пукнат душманите вечерва ќе те силувам
Фала ти што со една реченица скапаниов ден го направи најубав ... Не можам јас без тебе ... проклето ке ми фалиш наредната недела ... кој ке се збогува утре ... офф ....
dal ona zna ko sam ti ja sta sam ti znacila?????dal ona zna kog ne voli kom se suprotstavlja i da sam ja ona koja ostavlja!!!
Сонцичко мој најсакан Фала што секогаш ме разбираш, знаеш да ме изненадиш кога најмалку се надевам , да ме расположиш кога сум тажна . Фала ти што постоиш. Што би правела јас без тебе ?! Сакам секогаш да биде вака. пс: Ќе добиеш награда за добро однесување Те сакам најмногу Со љубоф, твојата Праскичка
http://www.youtube.com/watch?v=zzutRIIcPFg Мило мое...колку си најпопрекрасен и најпонајмил.Се исполигаив сега,ама нема везе,женски е форумов,се си е такво.
ангелче...убаво ми е..и со душа те чекам, наредниот викенд си мој! п.с. знам на што мислеше и ти знаеш ама ај ќе се правиме дека сме ретардирани