..i mnogi bi me hteli pored sebe sada, ali ne padam na njih, gledam kako odlaze, dok ja maštam samo o tebi..
Убаво ми е кога ќе ми кажеш дека сум ти мотивација за да учиш за што побрзо да положиш се и да се преселиш тука за да сме што повеќе заедно. Убаво ми е што те терам кон подобро во животот. Ми годи тоа.
Ќе издржам уште некој ден. Знам дека си уморен и под стрес од работата. Издржи и ти уште малку па после ќе си бидеме заедно почесто.
Од каде ми се појавуваш и после тоа имам немир и нервоза,таман мислев дека ќе бидам среќна сфатив дека можеби правам грешка,ама нема назад,тоа е,знам дека не е тоа тоа ама предоцна е за се,знам дека со тебе ќе беше многу подобро ама касно сфатив,сега се каам незнам што ќе излезе од сето ова ама знам дека нема да бидам среќна,уффф го мразам животов мизерен,барем да осетев и јас среќа без страв од ништо,животов ми е хаос,погрешни одлуки колку сакаш ама тоа е кога нема кој да те поддржи,советува,аххх
Ти си мое решение за секој проблем и во исто време проблем за секое решение... Спојлер Amphetamine Need for SPEED...
Изгледа сум во две врски, една во реалноста и една во главава. Сама си создавам непостоечки проблеми и сама си ги решавам, занимација. Ќе морам да се искупам добро викендов.
И ти незнаеш што сакаш,несакаш ни еден посто да се потрудиш а очекуваш незнам какви резултати,луѓево се однесуваат лошо кон мене а очекуваат и тие незнам што,ти ниту ме сакаш ниту ме пушташ не ми е јасен твојот филм.
Излегувај ти друг пат со колегите колку што ти душа сака. Јас одлично се забавувам со колегиве од фемина