Си реков нема да ме бараш се откажа, нема да ми се појавуваш во 2019, и еве те пак. Цврсто бев решена дека нема да контактирам со тебе колку и да ме бараш. Ете пак згрешив не требаше да ти одговарам, не ми излегуваш од мислите после тој повик цел ден те мислам ... Сеуште кога се спремам за излегување помислувам на тебе како секогаш доцнев. Осеќам немир знаејки дека не излегувам со тебе. Знам дека морам да заборавам, но како кога не ми дозволуваш...
Дојди, легни ме, обележи територија , да се знае дека сум твоја. Почнаа да никнуваат момци и да ми изјавуваат љубов
I will love you if I never see you again, and I will love you if I see you every Tuesday. I will love you as the iceberg loves the ship, and as the passengers love the lifeboat, and as the battlefield loves young men, and as peppermints love your allergies. I will love you as we grow older, which just happened and happened again, and will continue to happen. I will love you until every fire has been extinguished and every home rebuilt, and every code and heart has been broken. I will love you if you marry someone else, and I will love you if you have a child, or two children, or three. Seems like a good number. I cherished, you perished, The world's been nightmarished I love you, I always will.
Кога останувам без зборови, не е затоа што немам што да кажам, туку затоа што немам соодветни зборови кои би го опишале тоа што го чувствувам. Но си знаеш ти колку ми значиш. Цел живот е пред нас за тоа да се покаже и докаже.
Како сакаш да те сакам кога ти самиот себе не се сакаш..е такви како тебе се најтежок примерок на луѓе
Би ти кажал многу работи . Од каде да почнам??? Spoiler Ако се заинтересира што сум напишал значи дека не сум небитна личност во твојот живот Spoiler Ако продолжи да читаш понатака значи дека сум ти значел барем малку Spoiler Едно сакам да знаеш... Spoiler Не престанувам да мислам на тебе Spoiler Се би дал да дознаам како си... Spoiler Ќе бидеме ли искрени еден кон друг или ќе продолжиме да се повредуваме? Се сеќаваш што ми кажа? Ми кажа дека не сакаш да ја прекинеш комуникацијата со мене. Беше искрена или ме излажа? Ако беше искрена докажи ми го тоа.
Ми олесна после тие зборови. Мило ми е што сепак имаш разбирање Само дај ми уште малку време и ќе видиш дека пред тебе ќе стои подобра верзија од мене