Се истуширав, се стокмив и знам дека ќе посакаш да ме изедеш, зошто кога мирисам вака ти мирисам на сладолед Спојлер Целата сум миризлива (само колку да знаеш) од глава до пети
сакам во овај момент да сме заедно ми недостигаш но јас ги кажав моите две реченици иако душата ме болеше но прво знаеш што треба да напрајш miss you cuci
Маааа сум направоча чистка во новава година, решив старите симпатии да ги оставам во старата година.......а ко за беља нова симпатија немам најдено во 2011........така да немам да кажам ништо на никој ! Нека се појави некој кој заслужил, па ќе кажам !
Знаев дека ме сакаш...ама дури вечер сватив колку е голема твојата љубов ТЕ САКАМ! Ме направи да се чуствувам посакувано како никогаш до сега...ти благодарам за се
Сонце мое прости ми што сум ти капак на сите проблеми и што незнам да те сватам кога треба... Ама проклето многу те сакам и неможам без тебе. Те сакам!
Ми недостига твојот поглед... ти знаеш посебно да сакаш. Сакаш со тишина , со дела , не со зборови. Фала ти што постоиш.
Изгубив две години од мојот живот на тебе... Сега се ми е супер, немам нервози, немам некој што ми кажува колку ме сака а прави се освен да ми го докажува истото. Бесна сум на тебе, и бесна сум на себе што мислев дека ке се промениш. НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ПРОМЕНИШ колку и да го мислиш тоа. Гад невиден си и од авион се гледа дека не си за мене, не си за никоја со твојот карактер впрочем. Ама, ми остави празнина во стомакот и колку и да знам дека ја направив најпаметната работа со тоа што прекинав, како поминува времето станувам свесна дека повеќе не нема нас и тоа малце боли... Не ме барај, не ми се јавувај зошто уште сум слаба на тебе а тоа ме прави глупачка после се што ми направи. Дури ми е смешно колку правиш да сум контрадикторна самата на себе....... Ај сеа одј*** зошто ми се темни од помислата на тебе, всушност џабе се изназборев волку тука, ништо немам да ти кажам!!!!!!
смешно е но сакам да ти кажам дека и после толку долги години заедно сеуште премногу те сакам. кога гледав како те боли вчера (кај стоматологот ) осеќав таква болка во душата, неможам да ти опишам, ме стегаше срцето не се осмелив да дишам, а после ти само се смееше и се шегуваше и тоа ме смири... одамна немам почуствувано таква болка за тебе но злато тоа е само уште еден доказ колку те сакам
Сакам да ти кажам дека уште рано сабајле се разбудив со тебе во мислите ....И цело време си правам реконструкција на ланскиот ден-на овој ден... Јас во Скопје,ти до мене пред нас кафе крадење цигари од сестра ти криење позади куќа убавини.... И денес ке бев крај тебе да не беа овие пусти финансиски проблеми
Ти ме смееш, ме разбираш, ме сфаќаш, а кога мразам да објаснувам, само ме гушкаш ... Те чувам најнежно, зашто ти си ретко непокварено суштество во денешниот свет.