Немаш на кого да го истресеш отровот, па јас сум ти секогаш опција, всушност тоа сум ти од првиот момент. Пред другите си мивка, немаш муда на друг, па ќе најдеш начин на мене да лечиш фрустрации.Беднику злобен, змијо, манијаку, малоумен, психопат. Да ти се помо.ам на тоа ненормално племе.
Сакам да знам дали барем малку се промени или сеуште си оној идиот кој знае да расплаче девојка само со еден потег. Дали таа те прави среќен или бебето кое го носи? Дали ако имаш ќерка ќе го смениш начинот на кој се однесуваш кон женскиот пол и барем малку ќе покажеш каење за некои постапки? Дали некогаш ќе добијам извинување од тебе??? Многу сакам знам Не ми делуваш на среќен Можеби и сликата лаже, сепак те гледам само на слика И не можам да препознаам некоја разлика, се уште си истиот
Ти си дебил бре. 2 дена ми плачеш за еден игнор ко бебе некои и после ми враќаш демек ко мислиш се си решил. На таа што беше тука за тебе и го сврте грбот и уште се прашуваш зашто здраво не ти кажав. Ој жити се бегај подалеку од мене Иш,иш.
Знаеш дека не ги колнам луѓето бидејќи кармата коси ко бумеранг. Така да, веќе не си вреден за ништо да те спомнам затоа и ти реков не сакам да те видам веќе никогаш.
Знам дека ме сакаш, али не знам дали јас го сакам начинот на кој го правиш тоа. Но едно знам, се затрескав во тебе како во никој друг досега со кој сум била. Сеуште не знам дали е љубов, али и ова нешто шо во моментов го осеќам не е за потценување. Би сакала само на секунда да одам во иднината, баш ме интересира дали ќе опстанеме заедно.
Душа ме болеше денес кога те испраќав на аеродромбрзо поминаа три недели... Кој знае кога наредно ќе ми те гушнами јас одам за 1 месец.
Кога ќе погледнам назад низ својот живот, те гледам само тебе. Ти си се она што ми се има случено, сите мои чувства и непреспиени ноќи, мојата среќа, мојата најголема болка, мојот копнеж, мојата надеж, мојата тага.. Ти си мојот живот, без тебе моето постоење не би имало смисла.
Жалам за секој бакнеж што ти го подарив, жалам што ти правам вака. Жалам што секоја вечер копнеам и чекам друг. Се мразам себе си. Идиот сум. Само не ме засакувај, ни малце. Немој...