Ајде уште денеска си 2 смена, нема да поднесам и денеска да останеш прекувремено.. Па петок е.. па не сме се мазеле и галеле 10 дена бреее.. Па полудувам... Од памет не ми излегуваш, ми се смачи да те гледам само по пола саат-саат..
Кажи и да не ми ги расипува моmентите, оти лошо ќе биде ако ја земам на око! Си ги покажува забите, е не ти е мајка, што да ти правам
Ах, што да ти кажам веќе.. Ете и она нашето, ако веќе нешто имаше, а немаше.. се беше еднострано, си помина. Го дозна и она што ни во сон не требаше да го знаеш, ете паметен си, сам си дозна. Ама и што тоа се гледа, ме издадоа очиве, ме издаде срцето, што да правам.. И онака некогаш ќе дојдеше крај. А, и онаа детска зафрканција вчера, сум се ставила ин а рилејшншип, нема лајк, после неколку саати пак си се ставив сингл, си лајкнал одма, а господине? Зашто не бев тогаш ставена на фб, да видев.. ех. Ама ништо, лајкнал не лајкнал, мене ми е исто веќе. И онака нема да те видам никогаш повеќе.. Попусто е и да се трудам и што и да правам. Толку беше..
е меченце како само знаеш да ме изнервираш споменувајки го твоето друштво и твојата екс леле леле и навистина ме нервираш ама ако уште еднаш ги спомнеш тешко тебе, особено екс, абе ке те смачкам да знаеш и онака си како топче хахахаха мало слатко топче знам дека ептен многу ти е важно мислењето на друштвото, ама малку почекај, не туку скокај, оти кој чека и ке дочека
Златичко фала за прекраснаааата ноќ! И за некни вечер. И жал ми е што вечерва ќе морам да те откачам, но ветувам дека ќе се потрудам да најдам малку временце за да се видиме. Те сакаааам!
Среќна сум што те имам, ти ми го правиш животот поубав и исполнет...ДА! Љубовта е таа што ме движи...отако те запознав го дознав тоа. Едвај чекам да дојдам да видам што си ми спремил...
Еј да се наџемо на пола пута,на пола улице ... најбољи лек за пар минута је--> САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ!!!!!!!!! ДА СУМ ВО СКОПЈЕ
И пак паднав а ти пак ми подаде рака и ме извади од грдото расположение вчера .... Едвај чекам вечер да ти вратам за се... сериозно ... многу убаво ке си поминеме.... блив ми. Само кој ке чека една недела за пак да се видиме ... ај хејт гудбајс ... иако се кратки.
Се надевам дека е вистина сето тоа што ми го напиша во пораката синоќа. Сакам да веруват дека е така. За доброто на двајцата. Те сакам.
Извини што те нервирам.Знам дека во овие моменти не ти се потребни кавгите со мене,но не можам да издржам.Нервозна сум,плашлива,тажна без тебе. . . Мислиш лесно ми е? Ехх да ти сум во срцето да знам како ти е,дали барем ти е приближно како на мене што ми е или.........