Под итно сакам да те видам...!!!!!!!!!!!!!! Само да те видам,само да се ѕверам во тебе само само само тоа...
веќе му кажав он си знае дека е така нема потреба ама ај пак ке кажам дека те сакам и дека неможам без тебе
Фала за најпрекрасните желби, злато мое! И јас те сакам, и би сакала уште мноооогу време да сме заедно, да се сакаме, и да ни биде уште поубаво! Те бакнувам и гушкам!!
се надевам дека ќе се оддолжиш за моето разбирање ако не почниш да се поставуваш озбилно во ситуацијата ќе добиеш чао од мене си ветив дека нема да дозволам да бидам повеќе повредена и ќе си го одржам ветеното
Душо само да знаеш дека сум покрај тебе без разлика што ќе се случи. Биди уверен дека нема да те оставам ни кога си на дното, туку ќе бидам покрај тебе и ќе ти давам сила да стигнеш до врвот. Верувам во тебе да знаеш!
Ме буниш. Не знам што да правам, се јадам од внатре. Не ми одговара моменталнава ситуација ич, не сакам да глумам. Не ми е убаво, ама како да ти кажам?
мњам мњам слатко си бе..!!!!! слатко на фотографии а пак за во живо да не зборувам би те изручкала да си до мене и да си мој мњаммм мњаамммм
муце мое јас сум твоето жолто питбулче,сакам да те гризнаааааам силно и да ми се укочи вилицата на твојата кожа..засекогааааааш
мајмунче ... Спојлер љубим ти пирсче на јазиче пак би пиела,пак би носела штикличиња и тоа највисоките што ги имам дома,само да ми се врти и да те имам под раче тебе ахх само да знаеш колку многу пишувам овде за тебе можеби би се освестил
Мил мој работиш ти? Ако сонце работи, затоа си ми така згоден Те немам слушнато од синоќа, па тука исто кона тебе да ти зборувам
цел ден чекам да се јавиш идиоту не звонам јас не звонам пукни имај среќа и вечерва да речиш утре ќе се видиме а за да акаш на др.места имаш време јавувајсеееееееееееееееееееее