Искрено мене ми треба маж кој сакам да ми даде исто толку колку јас давам. Да ми посвети дел од своето време и покрај зафатеноста, да ми се јави да ми го слушне гласот. Не сакам нему да му бидам секс машина туку сакам да почувствувам блискост и кога сум разделена. Сакам да ме праша како сум исто како што јас покажувам грижа за него. Сакам да ме изненади, и да се почувствувам среќно. Сакам да знам дека му се врткам во глава. Не сакам да чувствувам вака дека не оди и дека не е за мене, дека го нема тоа што сакам кај еден маж. Сакам мали ситници, многу ми е важно да мисли и за мене. Не сакам себични говеда, сите тие работи ти ги кажав на почеток, сакав твоите зборови да се претворат во дела. И мислам дека погрешив чекајќи, не се чувствувам среќно во твоја прегратка бидејќи ја чувствувам твојата празнина и твојата ладнокрвност. Не си спремен за компромис, всушност не сум сигурна дека сме еден за друг...
Од кога си ми во животов, не знам за осаменост. Ме промени на подобро, и уште ме променуваш. Смеењето и глупостите со тебе ми се лек за се. Од кога си ми во животов, го направи многу поубав, и единствено што посакувам е порано да те запознаев.
Tebe dragi bi to kazala sakaj me, razbudi si ja strasta dodeka te posakuvam, dodeka te sakam. A tebe bi to kazala nazalost i po tolku godini vo ocite to SE gleda kopnez po Mene. A tebe sedisi mirno pokraj tvojata gospogja koga Jas sakav te nemase, a sega docna e. A tebe najdi si nekoja od srce ti posakuvam, zasluzuvas.
Ех да можам да го вратам времето и да запрам се, за сега да не се каам. Толку многу очекував, се надевав, те сакав... Но ти си замина, ја уништи и најмалата надеж што ја имав во себе. Се се случува со причина, верувам во тоа, а и дека си бил само една лекција во животот што ќе ја паметам...засекогаш.
Ми недостасуваш цел ден те мислам сакам да ме фалиш и да ме чешкаш и да си лежиме гушнати да се смееме со тебе се е прекрасно
Ако ми има нешто поболно од моја болка, тоа е болката на друг што настанала заради мене, особено твојата.. Јас само се потсетив на траума од минатото и не можев да издржам да не заплакам, а ти мислеше дека ти си причината. Ти се расплака бидејќи мислеше дека ме повреди, дека ради тебе плачам. Тоа ме погоди многу повеќе од што и да било. На крај двајцата заплакавме, и кога сфатив одма запрев и се обидував тебе да те утешам, да те насмеам. Си беше супер расположен, како можев да ти го сторам тоа. Знам дека се кочам во некои работи, баш тоа што ми го потенцира на почетокот, но се трудам навистина. Не сум воопшто совршена. Ти си ми се и најмногу што сакам е да си среќен. Сто пати ти се извинав и уште толку ќе ти се извинувам иако осигура дека нема што да ми криво и да ме гризи совеста, дека се е во ред. Знам дека е, но прв пат те видов расплакан, заради мене. Знам дека беше бидејќи ти значам се и ме сакаш најмногу.. И ќе ми биде криво и тешко некое време. Сепак мислам дека и двајцата се надоградивме и научивме нешто од ова. Ништо не е посилно од нас.
Кога ќе ми текне дека после раскинувањето на претходната врска една недела не ми се отвораше уста, ниту се смеев, ниту сакав интеракција со луѓе. Поголемиот дел од денот се изолирав од сите, мислев никогаш нема да ми помине тоа внатре што го чувствував. Ех, само да знаев дека ти ќе се појавиш да ми докажеш дека ништо во таа врска не било како што треба да биде, дека залудно солзи трошев. Камо да знаев, ќе пеев и ќе се радував на тој крај.
Извини. Навистина извини. Не сакав никогаш да бидам причина за твојата болка. Камо ти да ми го скршеше срцето. Жал ми е што така "без причина" се разделуваме. Ти така мислиш. Дека е без причина. Ама јас го мислам спротивното. Подобро е сега, отколку за неколку години. Не сакам тогаш да ти ги срушам сите фантазии што ги имаш. Не сме еден за друг, тоа е. Криво ми е што ми требаше многу време за да го сфатам тоа. Колку и да те сакам, себеси се сакам повеќе. Ми треба да сум сама, да си се посветам на себе, да се пронајдам која сум и што сакам. Имаш едно посебно место во моето срце, и камо да можеше да ми ја дадеш сета болка што ја чувствуваш во моментот, верувај, би ја зела. Не можам да ти опишам колку ми е криво што морам ова да ти го сторам, ама се надевам еден ќе сфатиш дека е за доброто и на двајцата.
Сакам секој ден да ни биде како денешниов, секоја секунда бевме заедно....отворивме очи заедно и цел ден заедно, време е за спиење заедно