Фала ти што си секогаш тука за мене ,незаменлив си единствен си никој неможе да те замени не можам да опишам колку многу те сакам и колку нашата љубов ме исполнува
Sekogas sama I sekade sama.Se naviknav. Veke ne ni posakuvam drustvo.Samotijata e edinstvena rabota koja so godinite ja dozivuvas kako prirodna sostojba. Minatoto ne go chepkam, pominalo, nitu se vraka nitu se menuva. Segashnosta e taka kakva sto e. Za idninata ich ne mi e gajle. Idninata ke dojde ako ima sreka chovek. Kolku rabotite se poednostavat tolku podobro za mene.
Проста сум, преглупава сум. Зашто дозволив да се избламирам до овој степен. Зашто сама си направив да имаш лош впечаток за мене. Глупава. Те молам само за уште една шанса, ветувам ќе вреди.
Не очекував дека може да ми биде преку глава од тебе. Да, незамисливо ми беше тоа да ЈАС не можам да те трпам ТЕБЕ. Оваа дупка што ја копаш сега за нас прво ме повлекува мене, ама верувај јас кога ќе се искачам повторно на врвот ти ќе продолжиш да ме гледаш од доле.
Го сакам оној момент кога треба да ме испратиш, ама наместо тоа ќе речеш да поседиме на клупа во близина уште малку зашто не ти се трга од мене. Ме потсетува на првиот пат кога се бакнавме Само не ми купувај чоколадо кога знаеш дека сум на диета