...jas sekojdnevno mu pokazuvam i dokazuvam deka go sakam i deka mi znaci premnogu...i sega bidejki treba da zamine bi go guskala i bi bila 24/7 so nego da nadoknadam za vremeto koe ke go pomineme oddeleni zosto bi mi falel dopirot i mirisot negov pa mozebi i kavgite mali ...nzzz sve bi mi falelo i bi go cekala bidejki sum sigurna deka me saka i deka se bori za nas. Ama bidejki ovde vo nasava drzava nema uslovi za podobro utre mora da trpime nekogas i razdelbi za zal
Мило ми беше што ти се допадна поклонот. А и пресладок ми беше дур јадеше вафла и се “бореше“ да не се замачкаш со кремот и шлагот од неа.
Мило ми е што разговаравме за многу работи ,одамна тоа ни требаше ,многу ми е полесно се осеќам како товар да симнав од мене ,ама јас бев крива понекогаш очекувам мисли да ми читаш
Не јади пуканки, пржен компир, мајонез пред мене.те молаааам.уште еден ден не ме искушувајпосле јади се' што сакаш
Уште 2 дена и повторно ќе бидеме заедно. Нека помине што е можно побрзо. Ако нешто дознав при оваа разделба е дека премногу ми требаш и сакам цело време да сме заедно.
Конечно убав ден за да излезиме некаде и ние ама тебе не ти бил погоден денот. Не знам до кога ќе издржам вака. Воопшто те нема.Се навикнав без тебе. За кај и да те викнам не сакаш да идиш. Изгледа се ближи крајот. Како сама со себе да сум во врска, а не со тебе. Воопшто не вложуваш во врскава. Имам јас разбирање за се ама ти ја претера. Сите други работи ти се на прво место освен јас. На тест си, само што ти тоа не го знаеш. После тоа ќе одлучам што ке биди со нас.
Понекогаш ке се изгубам во место каде што има само стрес и немир, но, ќе се присетам на тебе, на нас, и се почнува да изгледа подобро, бар на момент. Ти си се што ми треба.
Интересно е чуството кога сите очи се вперени во тебе, а твојте во мене. Но сепак не можеш да добиеш ништо
Премногу се сакаме ама не знам дали на крајот толку различни ќе издржиме. Таа спротивност некогаш ме загушува. Од нервоза се тресам во вакви ситуации. На крајот од денот е битно јас како се осеќам. А денес се осеќам како моето да не е битно за тебе. Ама моето вреди повеќе од се и нема да го погазам. Јас секогаш се прилагодувам на твоите потреби, а моите ништо не значат. И јас сум човек, не можам да потиснувам веќе..