аман ми се вика од твојава опседнатост со обложувалници,пратење резултати,фудбал,спорт мразам бе аман .дај гледај филм мајка му стара.
Ако уште еднаш ме инервираш само ке ти кажам go to hell together with your friend, company and all the rest
Нема да ти пишувам, ми треба време да се средам и онака ќе бидам илјадници километри подалеку од тебе..
И веќе ми недостигаш а не помина ни еден проклет ден ... поточно ни 12 часа ... Извини што во нервоза и работа јас те умарав малку со мои прашања смотани ама знаеш ... јас и технологија ... јок....
Ми треба бурна ноќ Ајде уште некој ден и ќе си оздравам.... па ќе видиш деца како се прават Цункам те
Вајлд ме боцна со песнава... А сакам да му кажам...убаво е кога спијам,а ти ме гушкаш и покрај тоа што паралелно гледаш фудбал на мјут! Е тоа е љубов!
Дека овој пат ме разочара многу...не очекував ваков муабет од тебе ( не знам дали стварно го мислеше она што ми го кажа) ако е да уф со тешко срце морам да продолжам без тебе....не знам едноставно ме чудиш...не не си ти тој во кој ја се заљубив, не не те сакам ваков.....не си фер....можеби и превише те идеализирав не знам Уф не е исто ништо...
Сакам пак да готвиме заедно и пак да измисуваме нов рецепт за сос за шпагети!! Сакам да сум уште многу саати во твојот голем блузон.Ти да ми го топлиш стомачето додека мижам, а јас да го мирисам твојот врат... Баш сакав да спијам до тебе ноќва...
Почнувам да мислам дека правам грешка. Дали љубовта што ја чувствувам спрема тебе е доволна? Ме ладиш кога си таму, па такво ѓубре стануваш. Размислувам за нас се почесто, а ти се повеќе и повеќе си пресудуваш против тебе. Се надевам утре кога ќе си дојдеш ќе се обидеш да средиш нешто, а и една недела имаш. Ако не , незнам колку вреди да останеме заедно, кога престануваш да ме исполнуваш.
не си она што мислев дека си имав толку убаво мислење за тебе но ок сега ќе играме по мои правила ако не ти се допаѓа мојата игра или ако не се согласуваме то е то
Ти дадов шанса, искористи ја! Ако не, има многумина, од нив ќе се најде некој И плус глумењето лудило не е твоја најјака страна, престани со болно љубоморни воздишки Ајт, се сексаме после
Се колнам дека откако рече дека тргнуваш навака, времево застана. Доаѓај ајде веќе ! Уште ми кажува на ручек сум нема за брзо време да стигнам.. Па 14 дена те чекам мочко еден, ни јадење не доаѓа во предвид. Те сакам бе, највише И едвај чекам да дојдеш, да те испогупкам, да те испобацувам, да те изедам. Те сакам меченце