Уживам дур ти го припремам поклончето. Едвај чекам да дојде денот и да видиш што сум ти подготвила. Со многу љубов е.
Топиш и нареден ден брутално убиваш. Период на стагнација.. Реинкарнирање на емоции. И сега пак од ново!? Нечеш. Не со емоции така. Не до толку.
Љубов моја,некој да ми кажуваше дека јас и ти би стигнале,до тука никогаш не би поверувал,ама баш никогаш.Премногу поминати препреки,разочарување,и покрај се,не прекинавме да се бориме еден за друг.Те сакам,како никогаш никоја до сега.
Ми се зборува со тебе на секакви теми додека ти лежам на гради стуткана во тебе, а ти напати ме бакнуваш на чело. Да го слушнам и твоето срцебиење велејќи си "ова е причината за која живеам".
Кукавица....цел живот ќе го поминеш со нејзе а копнеејќи по мене....ама не ми е дури ни жал ниту за тебе ниту за мене....и чувства не ми останаа веќе....само едно големо СЕЕДНО
Се надевам дека вчера успеав да те расположам знам дека си анксиозен периодов ... Секогаш сум тука за тебе
Вие сте моето сé ! Вие сте љубовв! Ти и нашиот син! Ах колку ми ја топлите душава...колку сте ми најмили, срца мои Ох Боже колку ги сакам . . .