Ме живцираш, сериозно! Не сме се виделе од втори, а ти ќе ми дојдеш со сестра ти, па и ќе седи тука дур седиш ти????????
Ти верувам срце иако се правам дека немам доверба во тебе.Ме сеќаваш и ти колку сум нервозна. Убаво ми рече сега сме разделени месец,а што ќе правам кога ќе бидеме и на подолго?Како тогаш ќе се снајдувам?Морам да издржам за нас двајцата,да бидам поцврста..тешко е знам,но убавите моменти ќе дојдат.Знам!Чувствувам. Те сакам,ми недостигаш,мислам на тебе и повторно јас и ти двајцата заедно како што одсекогаш бевме.
http://www.youtube.com/watch?v=SUAl1H9_-G0&ob=av2el Love me, love me – it’s the way you love me Touch me, touch me – it’s the way you touch me Fuck me, fuck me – it’s the way you fuck me The way you love me baby...You got me goin' crazy, you got me goin' crazy...ah!
Дали си жив ? М? Само тоа да го знам. Ти е*ам (извинете ама морам) тоа мрежата на вип. Снајди се како знаеш и умееш и од таа пустелија дај ми знак на живот. Ти се молам.
Ти ми даваш волја за живот... Биди со мене и сакај ме..... Сакај ме таква кава што сум со сите мои мани и доблести.... Гушни ме,бакни ме,и кажи ми дека цел живот ќе бидеме заедно!!!!!!!!!!!!!!
Едвај чекам да те видам! Овој распуст ми беше најбавен, надосаден, и најлош до сега.. Летото не можам ни да замислам како ќе биде Од една страна ми е убаво што сме поврзани толку многу еден со друг, но од друга се плашам..Што ќе се случи еден ден ако раскинеме? Не сакам да мислам на тоа... Те сакам и премногу ми недостигаш!
Како реков пререков. Одма Ме слушна Дедо Боже. Жив си а. бркај си работа и уживај си иако проклето ми фалиш ... и се извинувам што очите ми се насолзија на телефон ама патуваш а цел ден без контакт ... а ме знаеш мене. Те сакам будало. Ми фалиш. И оваа Кате кога ја читам само ме стрви на се*с. Ама немет. Ајде за некооој ден. Едвај чекам. Ах што би ти правела моментално ... Теле мое
Не можам да ти кажам те мразам, затоа што знаеме и двајцата дека не е така. Криво ми е што излезе друга личност од онаа што се правеше дека си. Жалам што твоето високо его е пречка да останеме пријатели. Не се каам за 15те месеци поминати заедно и не се срамам да кажам да, него го сакав. Но сепак, се каам што морам да кажам дека се заврши, и нашето здраво се наоѓа на стаклени нозе сега. Се каам што верував ќе имаме нормален однос после се, жалам што се спушташ на ниво кое не е за тебе. Се враќаш пак на истото место на кое беше порано, она, кое не ти доликува. До некаде се каам и што потрошивме толку време заедно, иако во тоа време припаѓаат најубавите моменти што сум ги доживеала. Непријатно е да знаеш дека тој некој те сака, а збори работи кои не треба да ги кажува. Почитта наеднаш ја снема. Фактот што некого ќе отсакаш, ќе му раскинеш...не го прави тој истиот личност со низок морал. Се каам затоа што покрај целиот труд, и сите работи направени за тебе, повторно се криеш во таа твоја черупка, затворен сам во себе. Криво ми е што го имаш тоа мислење за мене, а најмногу ми е криво што го немам заслужено, зборовите болат. Ти, твоето его и твојот гнев. Пристигна денот де, ќе пристигне и моментот кога ќе се каеш за бесмислените постапки, но КРАЈ рековме, крај и ќе биде. Полесно ми е.
Знаеш ли како заспав синоќа? Со џемперот од петокот во прегратка, кој патем совршено го впил оној твој мирис и мирисот на цигарите, алкохолот, страстите... Совршенство.....
Виде...можам, ако сакам можам да го направам тоа рече дека се плашам, не драги мој ете пред сите те заведов јас немам му*а.....ама сепак имам храброст а ти? нешто ми се усра-ми м? како да се повлекуваш....сепак сум била похрабра од што мислеше прашањето е ------ имаш ти му*а за оваа работа???
http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg And now you ain't around, baby I can't think. Shoulda put it down. Shoulda got that ring. Cuz I can still feel it in the air. See her pretty face run my fingers through her hair... I'm goin through it every time that I'm alone. And now i'm missin, wishin she'd pick up the phone. But she made a decision that she wanted to move one. Cuz I was wrong...