Ваков чоек да барав немаше да најдам, не те пуштам никаде Како и шо ти реков тука сум за тебе шо и да ти треба. Душа ми си Сами вака нека биди се.
Супер, уште ваква грешка ми недостасува во колекцијата Но не губи надеж, си имаш работа со личност со нула самоконтрола и што сака предизвици.
Колку што сум кажала,да можев барем од тоа половина и да наредам. Но,еве би издвоила да не ме лаже,никогаш.
Он ги кажува сите работи што ги чекав од тебе. Он постапува онака како што секогаш се надевав дека ти ќе постапиш. Он е фин, културен, паметен и е предобар човек. Ти никогаш во душата нема да си ни пола од него. Он е се' што мене ми треба...ама он не е ТИ. И тоа боли.
Ни ваму си ни таму си, растрчан на сите страни, ќе ти се удри од глава еден ден толку напор, јас ќе те тешам, ама дали ќе успеам?
Знам овие 2 дена не ти посветив љубов и внимание како што заслужуваш ама затоа утре ќе си надоместам за се.
Владо Георгиев е кај нас за неколку дена, се прашувам дали би одел на концерт? Знам дека не го сакаш баш многу, ама тој ја пее твојата омилена песна, песната што ми ја посвети мене..си правам филмови во глава, а што ако одиш и ти, па дојдам и јас, и да се сретнеме таму додека тој ја пее нашата песна, баш како што беше онаа сцена од омилената серија Кара Севда
Неможам да повервам дека толку внимание ми даваш, неможам да повервам дека некогаш јас ќе имав ваков чоек во животот. Дојде да ме видиш и покрај се. Кај тебе се осеќам толку сигурно шо сакав цела ноќ да останиме гушнати. Аххх Господе само нека потрај..
Срц, извини што те оставив без сон до 2 ;00 часот по полноќ. Фала што беше со мене , макар виртуелно, душа моја мила, најсакана Се надевам ќе се средам со здравјето и нема пак да ме задржат на интензивно како вчера. Ма ти реков и синоќа, ако умрам ненадејно, ти си единствената личност со која контактирам нон стоп, никој друг, дури и моите од дома не знаат дека имам здравствени проблеми , посебно со дишењето. Те сакам мило и сум ти бескрајно благодарна на сето време и внимание кое ми го посветуваш. Љубовче мое миличко
Ti si tolku dusha,tolku mila Milion pati sum kazal i ushte tolku pati ce kazam,nitu edna osoba so nishto ne mozhe da go zameni tvoeto mesto shto e dlaboko vo dushava Tolku mn te sakamm