Знаев дека ке ми пишеш. Знаев дека ти треба одреден период за егото да ти дозволи да ми пишеш без да имаш некаква којзнае каква причина за тоа. Предобро те познавам мораш да се согласиш со тоа. Ама ти мене очигледно не. Мислеше дека ке имаме нормална конверзација и дека после се јас уште би те чекал со раширени раце. Се разочара кога ти како прво не ти вратив неколку дена а после тоа пак кога ти вратив а се понаша како ти на последната конверзација. Јебига сепак морам да ти дадам до сознание дека не сакам да имам никаков контакт со тебе ама сепак ти посакувам се нај во животот. Чувај се.
Немаме воопшто среќа еден ден сами да прошетаме. Не не не и не. Веќе преку глава ми е. Се нешто ти излегува. Дај сети се дека постојам. Ама ме бараш само ко ќе имаш потреба. Ама душо и за то прекинав да идам. Ништо не е како порано...
Ми фалиш многу, уште од сега чекам за моментот кога ќе те гушнам. Уште малку правиме година, а толку многу сме поврзани и знаеме дека сме си иднина. И го сакам тоа чувство на сигурност.
На крај се ожени, заврши се со среќа сега знам дека конечно нема да ми се појавуваш во животот се ќе заборавам. Само на пари мислиш се ожени од корист знам.
Би му кажала, ама не сакам пред очи да ми излегува. Секогаш знаеш најважните денови во животов да ми ги упропастиш. Наместо денес да се радуваме заедно на моите успеси, јас со плачење одев на работа заради твоето идиотско однесување. Со какво себично и бесчувствително битие си имам фатено работа. Тотално непоправлив си. За жал.
Велат љубовта е посилна од се... Но, кај нас нашата ѓлупоќа е посилна од се! Не си свесен колку ми значи една песна од тебе Се испорадував како мало дете.. Верувај доволно е ете толку фали од тебе да мрднеш со прст. Ја слушам секаде каде и одам со моите слушалки. Се осетив баш како сењорита Неможам да опишам колку е убава воедно и изначудам на тебе глупав господине! Ма да, секој збор, секоја реченица од песната одговара на нашата приказна. Се увери ли колку има моќ само еден поглед Ете тоа сме ние како и на самиот спот. Најмногу ми се допадна делот каде што од само еден поглед започнува се... Да, како и ние, како и нашите случајни допири кои предизвикуваат пламен... Па се до самиот наслов на песната кој ме учуде башш ГОСПОДИНЕ И самиот си свесен дека тој збор потекнува од мене насочен кон тебе па сега ме повторуваш. Малку со задоцнување ама ми се допадна песната господине!Поздрав од "твојата" сењорита! Иии гасам нет! Спојлер: .... хахахахахахаха ќе пукнам жими се
Срц, додека си на роденден кај другар ти , дремам ко мисирка на форумов , онака безвезе. Те мислам, ми фали твојот глас за пред спиење. Љубов моја
Ми фалиш иако вчера се видовме ама мене периодов очигледно ми треба многу внимание фала ти што постоиш и фала ти што секогаш ми угодуваш