Денеска правиме година, и малку ми е криво што не го поминуваме денот заедно, меѓутоа тоа е. Оваа година помината заедно научив многу, и сфатив колку си токму личноста за мене. И на моменти ме плаши многу фактот што сум толку заљубена во тебе и толку vulnerable. Ама на крајот од денот вреди да ризикувам. Те сакам многу to many more anniversaries and adventures together
Конечно само јас и ти сами дома, на компјутер ќе го гледаме "Punisher" и ќе уживаме заедно во вечерта додека ти не ме исцрпиш до таа мера да заспијам... Јас и ти, „Златен Даб“ на Прилепска пивара, љубов моја.
Фала ти за вечерва, после “пеколни” состаноци, вечерва беше најубавиот Се надевам дека за брзо време се ќе биде во ред, сигурна сум дека ти истото го сакаш, те сакам душо фала ти за се и извини за сите грешки кои не доведоа до пропаст
Дали би се каел ако уште еднаш се запознаеме ? Дали повторно ќе ме сакаш, дали можеш да ѓи вратиш чувствата. Ми остави само убави спомени, долги сеќавања и една поука дека откако ќе ги изгубиме нештата знаеме колку вредат. Така и јас сфатив дека си ми се откаку те изгубив. Извини
Море копиле! Како би ти мавнала сеа еден така сочен шамар што ѕвезди ќе прогледаш! Стока! Имбецил! Нема да ти падне тијарата и нема да прекинеш да бидеш принцезичка ако еднаш, само ЕДНАШ не почнеш да ја вртиш расправијата која е поради тебе против мене! Нема! Ми ги кажа трите најгадни работи што си свесен дека не сакам да ги слушам и на крај си легна мирно без извинување, за да не испаднело поголемо? Абе мрш!!!
Say I've loved and I've lost But that's not what I see So look what I got Look what u taught me And for that, I say Thank you, next.
Најубав мој Физички ќе те паметам како најубав, ама најлош емотивно и психички зар мораше таков да се родиш, самобендисан егоист еден
Понекогаш се осеќам како да те напнувам со сите мои проблеми, а ти толку смирено и трпеливо ме слушаш и сфаќам колку си ми само среќа.
Сакам да ти кажам дека сум пресреќен што влезе во мојот живот, такво чувство на исполнетост, смиреност, детска љубов, искреност немам почувствувано со никого. Премногу сум свој со тебе, не се плашам што ке кажам а не ни размислувам, знам дека ке ме разбереш..чувствувам некоја чудна конекција меѓу нас, предобро се разбираме па дури и кога кажуваме тајни зборови за да го сокриеме значењето Убаво си кажуваш секогаш, ти не правиш ништо ама правиш се Ме освојуваш со твојата внатрешност, со твојата добрина и перфектниот карактер. Знам дека и да живеам уште 9 живота не би те заслужил никогаш. Предобра си за мене. Ама се трудам. Се борам ама не со лага туку со тоа што сум. Свој сум. И пробувам да допрам до тебе со тоа. Неможеш ни да замислиш колкав дел од времето си ми во мислите и колку се радувам како мало детенце на секој твој одговор Имам некое чудно чувство од внатре. I think I've got feelings for you П.с по милионити пат извини што стануваш уморна ради мене на сабајле, ке ти надокнадам ти ветувам
Ќе заврши ова се...Наскоро.Само поради твоите прекршени ветувања и твоите приоритети.Не ја чувствувам таа блискост и нежност како порано.Нешто е изменето,нешто што не сакаш да си го признаеш.