Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Мејз

Мејз Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2018
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    4.121
    Те молев 7 години и дури сега гледам дека се било залудно, секое те сакам, принцеза моја, и ти си ми се на светот.. штом едно прашање неможеше да ми го одговориш, штом не си бил храбар за нас двајца јас немам што повеќе да ти кажам. Ко да се преродив откако си заминав од тебе. Мене ќе ми биде добро а ти ЦРКНИ САМ

На natemila, Aschenputtel, blackpanter и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.685
    Зборувај ми малку повеќе, ок? Повеќе ми треба, многу повеќе :l:.

На hermosa, blackpanter, IM.TMKQ и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Elisabeth

Elisabeth Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2016
    Пораки:
    1.783
    Допаѓања:
    5.259
    ...'Cause of you, I forgot the smart ways to lie
    Because of you, I'm running out of reasons to cry
    When the friends are gone, when the party's over
    We will still belong to each other
    Underneath your clothes there's an endless story
    There's the man I chose, there's my territory..

На Ang_ela, dayla, Animali и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Мејз

Мејз Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2018
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    4.121
    Дури денеска ти текна да ми се јавиш и тоа од кога ме виде со другарка низ град? Зошто? за, пак да ги слушам истите оправдувања 'неможам сега', 'не е сеуште време'.. дечко, јас ова одамна го слушнав, дај смисли нови причини, досадни се више овие. Не дека неможеш, ти НЕСАКАШ и точка.

На hermosa, natemila, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Срц, знам дека ќе си прочиташ на форумов , само да ти кажам да не ме бараш денес, максимално сум накурчена од топлово. Не сакам да ти се изнавикам , ко не си ти крив, нема потреба со тебе да се карам.

Ко ќе се смирам, јас ќе ти пишам.

Бацки мило :*

На Alisa22, Animali, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Next

Next Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    948
    Среќен роденден љубов, 8 роденден заедно што славиме:party:
    Да си ми здрав и жив и да не се нервираш многу, секогаш биди вака весел и насмеан. Тоа е најбитно, се друго ќе се среди полека.;)
    Мораше ли и денес да работиш? Децата те чекаат дома, ти направиле честитки, на секој 5 минути ме прашуваат кога ќе дојде тато? Ни фалиш, те немаме видено два дена, побрзај. (waiting)
    Ти направив од тортата што ја бараше, се надевам е добра(fingers)
    Спремив и за гостите кога ќе дојдат. Скоро се е спремно:whew:
    Незнам дали ќе стигнам да те видам вечер во гужвата но само сакам да ти кажам нешто. Премногу работиш, се нервираш, мораш да сватиш дека неможе се еден човек да прави, неможеш сам да смениш нешто. Не те познавам веќе стално си нервозен за нешто. Остај ги тие нервози ни требаш на нас весел и посветен како порано.:hug:
    Те сакам:l:

На dayla, Ang_ela, Herrera и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.399
    Ми требаат тие твоите прегратки што ме прават најсреќна на свет. :hug::hug:

На hermosa, Amellie13, GoodGirl45 и 11 други им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Никој не може да те замени.

На hermosa, natemila, Petar80 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.901
    Допаѓања:
    11.050
    До кога вака? Не ме измачувај повеќе не можам веќе

На natemila, Ang_ela, Hellobeautiful и 5 други им се допаѓа ова.
  10. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.505
    Ти си тој кој се откажа. Јас не.

Ако тие твои нови постови се наменети јас да ги видам, сакајќи да ме натераш да ,,сфатам" што изгубив, најдобро ќе е секој останат контакт да го избришеме.

Не ми е до детски игри, ниту ти отворам профил, ниту гледам слики. Не знам која ти е целта, можеби сакаш да ми го привлечеш вниманието со тие ниски потези.

Ние бевме само едни странци кои почнаа да се допишуваат, сега сме странци кои делат само едно пријателство на социјални мрежи.
    Знаеш, некогаш си мислам можеби и тоа е премногу...ти не го заслужуваш ни тоа..

На SummerGirl, 1209, +++ и 14 други им се допаѓа ова.
  11. Ostaveniot

Ostaveniot Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2018
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    1.907
    Издржи лепотице моја. Знам дека ти е тешко но силна си ти. Незнам како можам да ти помогнам, но можам да те мотивирам. За една недела би требало да дојде нашето ангелче. Не се нервирај, наше право е тоа и никој не смее да ни се меша:l::hug:

На hermosa, stetoskop, Herrera и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Brinetka

Brinetka Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2018
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    8.066
    Го отворив плакарот каде што ми стои козметиката и некои ситници, и таму во ќошот го здогледав твојот парфем, памтиш нели кога го донесе во мојот стан и ми рече "нека стои овој тука за кога ќе доаѓам у случај да го заборавам мојот дома, а и ќе ти мириса се на мене", знаеш колку ти го сакав тој парфем и ти никогаш не го смени секогаш го користеше тој за да мирисам на тебе.
    Е сега го извадив и нешто ме натера да го помирисам, веднаш ми дојдоа солзи на очите и сите моменти со тебе ми поминаа низ глава.
    Ова значи дека треба се да фрлам од тебе што имам во станот, а има премногу работи... Болиш, ама морам да сум силна.

На 1209, natemila, Amellie13 и 23 други им се допаѓа ова.
  13. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.072
    Vreme e za bebe:wasntme:

На Kimberly11, Ang_ela, Kate Rina 93 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. La.RagazzaMisteriosa

La.RagazzaMisteriosa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    10.844
    _20190727_234133.JPG

На joy1, Ang_ela, A_star и 6 други им се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Трага ми остави...

На joy1, Ang_ela, Oscar Lady и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Elmasa

Elmasa Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2019
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    47
    Ti bese moj son , jas vo belo se zamisluvav samo pokraj tebe , Kako toa me sakash a od zad grb mi pravis tolku strasni raboti koi i sega koga nesme zaedno povtorno koga ke vidam povtorno boli povtorno neprospieni nokji..no vekje prestanav da te sonuvam ne se pojavuvas vekje vo moite sonista naviknuvam bez tebe, nekogas koga ke se setam na tvoite zborovi I ZIVOTOT BI GO DAL ZA TEBE , TI SI NAJUBAVATA RABOTA STO MI SE SLUCILA , KJE TE SAKAM DO SMRT , NIKOGAS I NIKOJ NEMA DA NE RAZDELI ,samo kje se nasmevnam , SVE BILO EDNA GOLEMA LAGA , znaes sto si vikam da bilo iskreno kje traese ama ete ne bilo , ja ti posakuvam mn srekja cela srekja na ovoj Svet iako e tesko koa kje te vidam pokraj druga iako boli ...zivotot odi ponatamu , A ke ti kazam samo IZDAO SI ME...!!

На Ang_ela, buba4e89, Aschenputtel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Tokyo.

Tokyo. Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2019
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    1.962
    Денеска е денот кога пред 1 месец почнавме да се допишувам, незнам дали го улови тоа ама јас да, ти реков дека добро памтам датуми :P
    Искрено ова ми е еден од најдобрите месеци во мојот живот, ми ги будиш добрите чувства во мене, на никоја не и успеало така да ме смири, да се чувствувам спокоен покрај нејзе и 100% свој добро де 10% свој и 90% твој :*
    Прва помисла си ми наутро и последна навечер. Секој ден те замислувам каква си се повеќе и повеќе. Толку оригинална, уникатна и таинствена, абе добитна комбинација си ми!
    Непрестано ги мислам тие твои полни усни, прекрасните очи во кои се собрани сите ѕвезди :tmi:, таа кратка косичка (малку вртена ај гес), таа боженствена насмевка, и тие прекрасни нежни рачиња оф боже..паднав на нив, знаеш? Тој денес сфатив колку само почнувам да се вљубува во тебе и колку само ме исполнуваш и правиш пресреќен.
    Некогаш навечер кога неможам да заспијам имам doubts, ама не поради тебе туку поради себе..незнам дали би можел некогаш да те направам среќна баш онолку колку што заслужуваш.. Ама сакам, верувај ми дека сакам повеќе од се. Се би со тебе па и на крај на светот. А посебно во Јапонија а да и во стакленото игло во Финска тоа не би го заборавил за ништо, нормално на плажа ама ке треба многу :cash: за вагонот со заштита на тоа нежно тело од сонцето (не мислиш ваљда дека би дозволил некој да те повреди :envy:), а да и нормално мелем за тие полни и нежни уснички :*
    Само сакам ова што го имаме да трае no matter what, ова е само почеток дури и ништо со оглед на тоа како ме правиш да се чувствувам. Ете засега толку имам да кажам, само остани ми каква што си, за ништо на овој свет не би те менувал така да си знаеш:hug:

На marija305, poenta, Peperutce1115 и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Срц , го сонував бившиот :| Знам дека не е у ред, ама максимално сум искрена со тебе.

Мораш да се потрудиш да дојдиш тука бе мило, далеку си ......ми треба да се научам на присуството твое покрај мене, сакам да се будам покрај тебе.

Ми фалат нежности во кревет, инаку ќе оладам.

Ме пукна и ПМС, расположението денес ми е на плачење.

На Lizy333, Animali, duffi и 12 други им се допаѓа ова.
  19. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.563
    Допаѓања:
    174.859
    Не би да сум на нејзино место :shake:

На mal.ecka, Animali, poenta и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Beauty.Mar

Beauty.Mar Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2017
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    1.159
    Како никогаш да не си постоел во мојот живот..

На joy1, hermosa, Animali и 13 други им се допаѓа ова.