Никогаш немаше да поверувам дека мојата прва, тинејџерска и невина љубов ќе прерасне во волку голема. Се чувствувам прекрасно како ме замислуваш до тебе во бело, давајки заклетва за нашата вечна љубов. Како ги замислуваш нашите неродени деца, нашиот заеднички дом, нашите заеднички заспивања и будења... Не би можел никој да те замени, никогаш!
Onaka random info mi dojde i se potsetiv na blitz moment, od porano koga se rasplaci i mi se izvinuvase kako si se odnesuvala.idiotski vecerta bla bla. Cudno mi bese stvarnoo... A doznav deka 3ot drugar ( zatoa awkward momenti imase mn xx) si se onadela so nego. I taka ne svrti 4 drugari vo krug (momentalno odi so 4ot). Ne znM daki ti si tolku pateticna ili jas ushte pogolem idiot sto ima epten golemi nadezi i te cenev ko licnost. Xd
Не знам дали погрешно протолкував, претчувството ми кажува дека има нешто што сакаш да ми кажеш. И погледот така говореше. Се прашувам дали на мене е ред да го кажам она што и двајцата го премолчуваме или да оставам и овојпат тишината да си го направи своето?! Среќа ми донесе по толку време минато во едно големо сеедно, зарем да се откажам?!
If I tell you how I honestly feel I think that I will vanish.. Thank you for all that you've done for me.
Некогаш ти велев дека не би те повредила никогаш, а денес си обична играчка во мои раце. Свесна сум колку те боли тоа. А во исто време и те сакам и ми значиш. Чудно чувство. Можно ли е некого толку да го сакаш а да му нанесуваш болка?
Знаеш дека супер ќе беше да можеше да искажеш што осеќаш и да можевме да збориме за тоа и да ти олеснеше или да го решевме проблемот и све тоа! Океј е, и јас сум иста. Али барем зборам кога инсистираш да ти кажам. И ми фалиш. И сакам да лежиме заедно на тревник некој. И да јадам пржени јајца кај тебе во кујна во 12 навечер. И да гледаме рандом документарец и после да дискутираме на темата. И да одиме пола пат скоро до негде без да зборуваме бидејќи си ми рекол нешто и јас сум се навредила и после ти да ми речеш извини. Те сакам премногу бе. Spoiler: xxx И ми се ебе. И сакам да ти го пушам.
Биди подобар човек. Ако не можеше за мене, биди за некоја друга. Од срце ти посакувам да го најдеш својот мир, некоја нова љубов....љубов, а не лудило како нашето.