Знаеш дека ми е мило што бевме на пауза и што ти глумев недопирлива! Мило ми е, затоа што изгледа тоа ти беше једини начин да сфатиш колку ме сакаш, а јас колку тебе не ко порано! А вака поубаво било, ти да ме чуваш и пазиш да не ме изгубиш, а јас да си фурам! То брее маче
Се почна така, и ете 4 месеци, прекрасни иако не дадовме 100% од нас. Ми остави трага огромна, помал си ама дефинитивно позрел од многумина. И ти си ти, без глума без се. Единствено си! Не знам дали ќе ти пишувам. Од тоа што се плашев тоа ми се случи, и сега ми треба време да се смирам. Ајде Скопје е твое сега, владеј и биди среќен, уникатно, енергитчно, со убавина неопислива за мене! Извини ако не ти пишувам, ама разбери ме.. Те гушкам газе мое..
Не ме нервира тоа што ме лажеш, ме нервира тоа што не ти расте носот, бидејќи да растеше Пинокио немаше да ти биде рамен. Ќе почнам да го сонувам тоа кафе што ми го ветуваш веќе цел месец. Море, само ако не ми пишеш утре, се откажувам од тебе преку весник Ајде сега убаво да спиеш и да сонуваш кафиња за да ти текне утре што треба да сториш
Срце окапав врз оние задачи ајде нека дојде денот да одам да полагам и да ми се мане од глава овој испит,немаожам по цела ден да се дружам со него а ти,тиииии само шетај се!!!!!!
Марама ... нејќам да ти се мешам ама мислам дека после сите негативни постови треба да превземеш нешто..како раскинување пример. Не знам што ти прави дечково ама ми личи ко да некако не прави нешо ко што треба Дубоко извинење што отидов оф..ама искушенија проклети! Бришете ме ако сакате!
Те изненадив а Епа како нема да подивам кога си толку секси. Фала ти што ме сакаш толку многу искрено. Фала ти што ме правиш да се чувствувам сигурно и заштитено.
http://www.youtube.com/watch?v=aNZc0fovA0I Дојди ,дојди во канџиве наострени....е богами ќе летаат пердуви
Леле колку ме израдува!!!! Од Париз ѕвониш овде за само да ме слушнеш!!! Те сакам срценце мое иако тоа никогаш нема да го дознаеш и никогаш нема да бидеме како што бевме некогаш. Остануваме другари!!!
Срцее моее како ми го разубави денот ,пресреќна сум што те имам Ти благодарам што постоиш А дека си на тач знаев ама ете сакав мала возбуда за време на паузата лошка сум знам ... бед грл бед грл Те љубам одовде до Месечината и назад пешки
You are my , My only . You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I you. Please don't take my away.
Ај дојди си побрзо те молам ... ми требаш. Ама проклето ми требаш и ми фалиш. Сакам да те гушнам и стиснам и гмечам и гњавам и штипам и гризам и дојди си не можам веќе !
Сакам, миризливи свеќички,флаша вино, парчиња биено сиренце,миризливи стапчиња, музиката на Демиен Рајс и тебе во кревет! И пушти ја таа брадичка па да те силувам ко човек!
ти ако не ме насмејш кој? убаво ме свати знам мило ми е што не се налути сакам да сум искрена п.с мн.силно ме стегаш кога ме гушкаш бе