Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Мноооогу ми недостасуваш и мнооогу те сакам ама МОРАМ да те заборавам ;( Не знам како ама ќе се потрудам :(
    Сакам секоја моја солза тродупло да ти се врати,да не ме извадиш од мисли,се да те потсеќа на мене,каде и да се свртиш мене да ме бараш.Е тогаш ќе бидат моите 5 минути

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ц ц ц, не ми се верува :o поминав толку работи, простив тоолку работи, секогаш беше пред мене, те гледав не како дечко туку како син да ми беше :rofl: значи толку мн се трудев да си среќен и секоја твоја желба да биде исполнета... толку се трудев, за што? за кога си ми нај потребен да те нема никадеееее? :@
    е па продолжи така, лути се... ма ако сакаш и на глава врти се :rock: не можам да ти помогнам... ќе пробам сама да си помогнам да сфатам многу работи и да се сменам 2000 степени наназад ;) сите ќе ја видат мојата лоша страна, а најмногу ти злато мое :* да видам тогаш дали ќе бидам добра, и дали ќе ги исполнувам ,,условите,, според тебе :rofl: ќе ги смениме улогуте да знаеш...
    елелеее знаеш колку работи сакам да ти кажам? знаеш колку ми врие душата во моментот од тебе? уфф не си свесен на пти се сум спремна бе злато :emo: ама ако бе, уште малку по нервирај ме, таман ќе соберам храброст за да ти го направам животот ,,по убав,, ;)

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Прости ми што те сакам премногу .. не сакам волку да те сакам . Сакам да ми е лесно кога ќе се свртам и отидам . Сакам да не ми текнува на сите убави моменти . Сакам да не ми текнува на сите планови што ги имаме , сакам да ги заборавам . Зашто мора љубов да има? Зашто си таков за да те сакам ? Зашто ме боли се ???

4. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28
    каде си мило те немамммммммммммм слушнатооооооо 4 саатииииииииииииииии ми недостасувашшшш :( :( :(

5. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Te ljubam :l:

6. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не се откажувам . Ќе видиш што те чека утре ;) . Те сакам :inlove:

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Јас стварно не знам шо ти се дешават - ко времево си - никакво! :@

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.947
    Ме нервираш ! Значи страшно,ужасно ме нервираш ! Дури ни мама и тато не ме нервираат толку !
    Дај малце намали со твојот инает ,послушај ме барем еднаш во животот и ќе видиш дека ќе биде како ја што кажувам на крај 8)
    Please forgive me , i Can't stop Loving you :inlove:

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да те гушнааам бејбиии :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ах леле шо си тиииииии :D

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Eте гледаш дека сум во право за се? А ти си мислиш дека јас само онака зборам |( Мило ми е што ја гледаш вистината во очи, мило ми е што конечно почна да размислуваш инаку готов беше. Не сум јас ладна, само добро ги сфаќам ситуациите.
    Добро е пак ни тргна! И да, сега заслужи да ти кажам дека те сакам, до пред некој ден не се трудеше да го слушнеш тоа, иако очајно го посакуваше! Теле едно :lol: :*

12. Soncko

Soncko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    15
    како можеш да бидеш толку глупав и да не ми приоѓаш... сакаш ли да ме изгубиш, сакаш да бидеш без мене само затоа што молчиш и немаш храброст да ми кажеш се што чувстуваш??? мора ли сите другари да ми прават муабет за тебе, а ти покрај мене да се топиш, да преспиваш во мојот кревет и наредниот ден да немаш храброст да зборуваш за тоа??? како можеш да бидеш таков??? и како можев јас да пандам на тебе????

13. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Почна да се менуваш, на позитивно....јас гледам разлика, другарите ти ја гледаат разликата,...сите околу тебе те приметуваат а ти ко паднат од небо :lol: :lol: :* Знам дека не сакаш да си признаеш, сакаше по твое да излезе,.. ама ете гледаш, нема веке инает, нема мали кризички како ти што ги нарекуваш, нема ни кавги, ни бош муабети, те сакам таков каков што си...не ми беше намерата да те сменам..те прифатив таков каков што си...и затоа сега уште повеке те сакам. :inlove: и сакам кога ме бакнуваш по бедрата иако никогаш не сум ти признала :lol: Ти си совршен за мене,.. :* :* :* или кликаме како што поштуваш да кажеш одвреме навреме,...my soulmate

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    знам дека не ти е исто без мене злато :!: ама ајде да видеме кој повеќе ќе издржи ;)

15. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    ааахххх карма,нејзиното височество карма пред година време овој период бев и јас на свадба целата скршена и повредена пиев ли пиев се тетеравев.....сега ти истото,истиот период ,но после една година цела....лове ис колд лове ис блинд лове ис јуст а васте оф тиме........

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.063
    Допаѓања:
    66.810
    Знам дека во последно време сум напорна и само го тупам со моите проблеми :tmi: Ама фала ти што ме разбираш и секогаш си тука и ми даваш целосна поддршка. Без тебе не би била тоа што сум денес.

17. rozita91

rozita91 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    28
    сакам да си покрај мене ми недостасуваш многуууууууууууу будалче ТЕ САКАММММММММ ИСКРЕНО :* :* :* :* :*

18. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    сакам да ме гушкаш во моментов :inlove: , а не да спиеш :^)

19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.947
    ме нервираш повторно... прашуваш некои прашања .. што немаат смисла , од ништо правиш нешто.. :?:

20. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Златце мое најубаво . Те чекам утре .. со пуканките , ама не купувај од тие обичните , него од тие со батр :D Те сакам :*