Мноооогу ми недостасуваш и мнооогу те сакам ама МОРАМ да те заборавам Не знам како ама ќе се потрудам Сакам секоја моја солза тродупло да ти се врати,да не ме извадиш од мисли,се да те потсеќа на мене,каде и да се свртиш мене да ме бараш.Е тогаш ќе бидат моите 5 минути
ц ц ц, не ми се верува поминав толку работи, простив тоолку работи, секогаш беше пред мене, те гледав не како дечко туку како син да ми беше значи толку мн се трудев да си среќен и секоја твоја желба да биде исполнета... толку се трудев, за што? за кога си ми нај потребен да те нема никадеееее? е па продолжи така, лути се... ма ако сакаш и на глава врти се не можам да ти помогнам... ќе пробам сама да си помогнам да сфатам многу работи и да се сменам 2000 степени наназад сите ќе ја видат мојата лоша страна, а најмногу ти злато мое да видам тогаш дали ќе бидам добра, и дали ќе ги исполнувам ,,условите,, според тебе ќе ги смениме улогуте да знаеш... елелеее знаеш колку работи сакам да ти кажам? знаеш колку ми врие душата во моментот од тебе? уфф не си свесен на пти се сум спремна бе злато ама ако бе, уште малку по нервирај ме, таман ќе соберам храброст за да ти го направам животот ,,по убав,,
Прости ми што те сакам премногу .. не сакам волку да те сакам . Сакам да ми е лесно кога ќе се свртам и отидам . Сакам да не ми текнува на сите убави моменти . Сакам да не ми текнува на сите планови што ги имаме , сакам да ги заборавам . Зашто мора љубов да има? Зашто си таков за да те сакам ? Зашто ме боли се ???
Ме нервираш ! Значи страшно,ужасно ме нервираш ! Дури ни мама и тато не ме нервираат толку ! Дај малце намали со твојот инает ,послушај ме барем еднаш во животот и ќе видиш дека ќе биде како ја што кажувам на крај Please forgive me , i Can't stop Loving you
Eте гледаш дека сум во право за се? А ти си мислиш дека јас само онака зборам Мило ми е што ја гледаш вистината во очи, мило ми е што конечно почна да размислуваш инаку готов беше. Не сум јас ладна, само добро ги сфаќам ситуациите. Добро е пак ни тргна! И да, сега заслужи да ти кажам дека те сакам, до пред некој ден не се трудеше да го слушнеш тоа, иако очајно го посакуваше! Теле едно
како можеш да бидеш толку глупав и да не ми приоѓаш... сакаш ли да ме изгубиш, сакаш да бидеш без мене само затоа што молчиш и немаш храброст да ми кажеш се што чувстуваш??? мора ли сите другари да ми прават муабет за тебе, а ти покрај мене да се топиш, да преспиваш во мојот кревет и наредниот ден да немаш храброст да зборуваш за тоа??? како можеш да бидеш таков??? и како можев јас да пандам на тебе????
Почна да се менуваш, на позитивно....јас гледам разлика, другарите ти ја гледаат разликата,...сите околу тебе те приметуваат а ти ко паднат од небо Знам дека не сакаш да си признаеш, сакаше по твое да излезе,.. ама ете гледаш, нема веке инает, нема мали кризички како ти што ги нарекуваш, нема ни кавги, ни бош муабети, те сакам таков каков што си...не ми беше намерата да те сменам..те прифатив таков каков што си...и затоа сега уште повеке те сакам. и сакам кога ме бакнуваш по бедрата иако никогаш не сум ти признала Ти си совршен за мене,.. или кликаме како што поштуваш да кажеш одвреме навреме,...my soulmate
ааахххх карма,нејзиното височество карма пред година време овој период бев и јас на свадба целата скршена и повредена пиев ли пиев се тетеравев.....сега ти истото,истиот период ,но после една година цела....лове ис колд лове ис блинд лове ис јуст а васте оф тиме........
Знам дека во последно време сум напорна и само го тупам со моите проблеми Ама фала ти што ме разбираш и секогаш си тука и ми даваш целосна поддршка. Без тебе не би била тоа што сум денес.
Златце мое најубаво . Те чекам утре .. со пуканките , ама не купувај од тие обичните , него од тие со батр Те сакам