Леле колку можеш со глупости да ме изнервираааш вака, не си свесен! Е сеа ќе видиш што е вадење на живци,ама онака од пета!!!!!До сега го немаше упознаено моето лошо издание Да те ебам!
Мило, гуд лак утре, ти ја пуштам целата среќа ! Знам дека ќе положиш, уверена сум во тоа. Плус дека јас ти ги запишав пост дипломските, знај дека се од прва ќе положиш! Те сакам татичко (иден) и ме боли што гледам колку те боли што мене ме боли заб
Сега друга песна а?И не ми се лигави!мразам кога машко ми се лигави!уште повеќе притискот ми го креваш!
Се преплашив кога се јавив кај братучед ми. Но сега сум пресреќна кога знам што ќе се случи. Ти кажав јас дека имам добро чувство. Те сакам најмногу!
Јас сум си јас. Ти си ти. Ама јас и ти? Попокатепетл! Париз можеби гори, ама Скопје дефинитивно се тресе
5 си е 5...не е 2...ни 4.... не е ни пола од целото, не е ни цело...ама е 5. и денес не би сакала да биде ништо друго...
Би ти купила една дијадема за крал на безобзирност денес!!! Од сите денови денес ми се клошариш! Немој да ми ги лазиш живциве со цистерни зошто кога јас сум во лошите ги скокам фазите на клошарство и преминувам во вистински кошмар!
Одамна се мислам да ти напишам едно писмо за извинување со недолична содржина, напишано со растреперена рака од личност со измешани емоции. Одамна потајно копнеам пред тебе и пред светот да ја симнам оваа фасада ставена врз мене , се со цел да ме заштити од силните удари на животот.Да прави злобни гримаси.Како да чекам бурата да помине,цело време зад неа се кријам.Ах , толку работи ќе останат затаени, само затоа што јас сум кукавичка душа.Полна со страв и сомнежи.Склона на ризик,песимист.И не очекувај од мене покајание. Долгото писмо е кратко ,многу работи остана недокажани ,ќе има и други прилики, чекам една од оние, кога ќе бидам поспремна да одговорам на предизвиците на животот , тогаш можеби.
меченце со прекрасни очиња зошто си такво??? јас вчера претерав ептен со смеење онака, се ми беше смешно без причина, ама не е чудно, оти таква сум јас, и му се радувам на животот па затоа и се смеам и кога се смеам добивам позитивна енергија ти треба почесто да се смееш а не да се лутиш или пак да бидеш сериозен (не за друго ме нервираш) јас смешка а ти лутко, епа така не оди. и не ме чепкај по стари ранички оти навистина ке збеснам и ке видиш убаво миличко малечко тврдоглаво мече како тебе мислам дека не постои
ох кутриот ти, знам дека е тешко да немаш со кого да излезеш, па затоа да се умилкуваш на... ај нема везе, самиот така си одбра, ако ти е!
Ух, ќе биде уживање а? Ајде уморна душичко дооојди ми, верувај по интересно е со мене него со скиите. Многу те сакам, премногу. ..ете и од таа ситуација излеговме, херои сме сега за сега