После долга врска во која залудно си мислеше дека е вистинската, сфати дека е било само заблуда. Ти си тој. Ти си тој што го сакам. Ти.
Помина месец, спласна ситуацијата. Истерав некако напред и се кренав. Ми фалиш, но си го пополнувам времето и тогаш се појавуваш пак. И се понашаш ко ништо да не било. Те пуштам назад од што те сакам. и преку се ќе поминам за нов почеток. За нови ние, за нова среќа... Комплицирана е нашата приказна, но не сакам да бидеме уште едни од многуте кои не успеале зашто се откажале. Сакам да ги поместиме границите и да бидеме она што искрено сме. Љубов
Се ближи нашиот дееееннн Пресреќен сум што конечно ќе си направиме мала свадба, како што посакуваме, и што ќе те видам тебе во венчаница Малку подоцна од ,, нормалното" но небитно. Животот ги искомплицира работите, но нашата љубов не прекина Те сакамhug:
Да видов некни, најпрво важен се правеше, потоа те фаќавме со другарка ми како гледаш накај нас. Ни здраво да ми кажеш ни да се поздравиш со мене, океј. Знам дека и ти имаш чуства спрема мене и дека ги криеш и ти знаеш дека и јас те свиѓам ама не знам зошто осеќам дека не е вистинското време да си го признаеме ова. Да не е избрзано? Ама долго време се знаеме. Секогаш кога ќе те видам осеќам некоја чудна поврзаност. И го сакам делот кога се ствара сексуална тензија помеѓу нас двајцата, ми одговара. Навистина сум збунета за целата "ситуација" помеѓу нас двајцата, а и сите околку нас шо нè знаат
Ајде нека помине утре што побрзо и четврток и петок да си уживам во времето поминато заедно. Мотивација ми е да ја истерам неделата за да те видам тебе на крај од неа, како шлаг на јаготката за изминатите денови во кои вредно сум работела. Те сакам највеќе, си знаеш, единствен мој
И оти сеа вака се понашаш бе? Ќе видиш ко ќе се вратам како ќе те подберам, само чекај да си дојдам..
Да не се осеќаш запоставено од моја страна? Знам дека те прашав ама сепак се осеќам дека од толку обврски малку те запоставив... Утре ќе ти надоместам за се