Еве јавно извини. На нервоза беше, но знаеш понекогаш да ме извадиш од памет... Се искупи вечерва, но нареден пат ќе биде голема. да знаеш! И да ти е криво, мама ми направила кифлички и сега си јадам и си кулирам, а ти само сонувај вечерва за кифлички! Бдв, те сакав, те сакам и ќе те сакам. И да признаам убаво ми дојде на душичката кога ми го кажа тоа...
Знам дека до сега месечнините ни биле најсовршени, ама оваа се скаравме. Извини И јас приметувам голема промена во моето однесување но, навистина незнам што ми е и што сакам. Не е намерно, а ниту пак сакам да те навредам на некој начин. Жал ми е. Ветувам дека ќе пробам да го сменам тоа арогантно однесување, бидејќи ти си нешто најубаво што ми се случило, и си најмил со мене. И многу ми се допаѓа поклонот. Сега можам да ти се јавам кога сакам, каде сакам. Те сакам повеќе од се на светов
Станувај од спиење одма Не, не, не сум љубоморна што ти си спиеш, а јас сум на работа. Спиј си бе сонце, одмори се, ако, ќе имаш енергија, ќе ти се најде
Те мразам. Бидејќи почна да се лутиш за се. Те мразам. Почна да ми приговараш за се. Те мразам. Бидејќи нештата кои те лутат тебе, па макар било тоа кафе со другарка, не ги правам. А ти, како за инат НАГЛАСУВАШ дека ги правиш пред мене. Те мразам. Што ми го уништи животот. Те мразам. Што поради тебе ги гледам сите како поубави и повредни од мене а покрај тебе, себеси се чуствувам како партал. Те мразам, те мразам, те мразам. Највеќе те мразам бидејќи и покрај сево ова што ми го правиш, сеуште те сакам повеќе од се..
ААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ова "А!" е она вжештеното,вулканско топло "А!" Да си тука ке се радувам кога ќе те видам,а сега се радувам од самото тоа дека си лајкнал една е*ана фотографија од мене на проклетиот фб кој ме потсеќа секојдневно дека си необично сладок,необлично секси ахххх....Колку значи се губам од сабата помисла дека си кликнал на моето глупо именце и си влегол во профил Спојлер цццц глупа моја женска глава, не ми замерувајте феминки за фб за лајковите....далеку е Скопје!!! све ми е далеку
Во најбрз временски интервал се пакувам и доаѓам Да си го прославиме твојот роденден Нека поминат испитите па ќе видиме
Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! Те мразам! ТЕ МРАААААААААААААААААЗААААААААААААААААААМ!!! Животов ми го скрати ѓубре едно скапано!!!
ТИ СИ ДРВО НЕДЕЛКАНО ( како и тие пред тебе) КЕ ТЕ ТЕПАМ БЕ ЕЕЕЕЕЕ!!!!!! (иако си посилен од мене) за да се освестиш каква девојка е со тебе, а не да се здрвосаш уште повеке од тоа што си бе ЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈ!!!!!!! ЗА ТАКВИТЕ КО ТЕБЕ САМО КОТЕК И НИШТО ДРУГО!!!!!!!!!
Nikogas ne me prifati vo celost so site moi maani i doblesti,jas za razlika od tebe se trudev da te prifatam vo celost,iako cesto mi go oteznuvase ova.Pominaa skoro 7 god. si se lutam sebesi sto ostanav tolku so tebe, sepak jas sakav, i toa tebe SEBICEN EDEN, ti samo mislis deka znaes da sakas, a pojma nemas ili ne, se sakas samo sebesi najmnogu na svet!