Ти успеа што и да ти беше планот. Ти успеа да ме докрајчиш. Ама и ти благодарам за тоа, затоа што после ова твоето постоење веќе нема да биде споменато.
Уште еден чекор сме поблиску до остварување на нашата голема цел Цел што е само почеток на нешто уште поголемо. Цел што е само почеток на нашето засекогаш Те сакам!!
После оваа неспиена ноќ каде животот ми се скрати и ден кој сакам да го избришам од календар и сеќавања дека постоел, сакам само да ти кажам дека сум пресреќна што те имам. Не можев да посакам подобар партнер од тебе, не постои. Вака и го замислувам животот сосе предизвици со тебе, едно до друго, неразделни. Усоврши се во твојата работа, јас да соберам уште искуство со мојата, си ги пакуваме куферите и идеме некаде да живееме живот.
Знам дека периодот не ми е најдобар, знам дека тоа влијае и на нашата врска. Очајно имам потреба да си посветиме време еден на друг. Да бидеме некаде само јас и ти, далеку од сите, да се стуткам покрај тебе и да заборавам на сите проблеми и нервози.
Сите: Буквално сите: НЕМОЈ НИКАКО ДА ТИ СЕ ЗАСВИЃА ДЕЧКОВО, ВООПШТО НЕ ЧИНИ ЌЕ СЕ КАЕШ. RED FLAGS EVERYWHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јас: Да бе знам, што ви е. Се зезаме само. Also јас: Аман.
Wherever you are is my home, you know I mean it They say home is where the heart is You're the reason mine is beatin' Текстов ме потсеќа на тебе кога го слушам .
I know why I chose you over the others. Бидејки само со тебе можев да правам длабоки муабети за животот, за науката, за ѕвездите, за птиците, за чувствата... Само ти гледаше подлабоко во мојата личност, се вљуби во мојата интелегенција, во мојот стил и размислување повеќе од надворешноста. Се вљуби во тоа што сум јас.