Пред некој ден што убаво си имав пишано за тебе. А сеа ми иде да си пукам у уста од твоине пораки. Официјално се откажувам од сите веќе.
Полесно ми е од ко ти кажав дека сакаше да ме манипулираш! И секако на син сум, што би да кажеш твојот молк се кажува.
Размисли убаво за утре. Јас сметам дека треба да се борам за тебе, а ти толку ли лесно ќе се откажеш? Ме разочара... Мене животов ми нема смисла без тебе ❤️
Најдобрата одлука до сега шо сум ја направила е што пред година ипол решив да излезам од комфорт зоната и да идам на дејт со тебе. Најдобро нешто што си ми се случило си ми. Те сакам.
Подобро ужасен крај, отколку ужас без крај, ми рече. И така е. Некогаш сакам само да те слушам тебе, тебе и никој друг. Дури ни себе.
Секогаш кога ми е тешко знаеш да ме насмееш... фала ти што постоиш, фала ти што си до мене и ме држиш за рака.... затоа и премногу те љубам
Ах бе будалче сакајќи да помогнеш на другите ме забораваш мене. Деновиве нема да сум тука, се надевам ќе имаш време да си завршиш се па за викенд да си седеме заедно.
Најсреќна сум што те имам ,со што ли заслужив ваков прекрасен дечко кој ме сака повеќе од се на светот?
Појави се, случи ми се, ја имаш годинава пред тебе. Многу би била благодарна кога не би чекала долго.