Полека сѐ се средува. Ги поправаш сите недостатоци што ги имаше, а најдобро од тоа е што се трудиш, и да не успееш важно се трудиш. Те обожавам.
Знаеш ли дека ги обожавам твојот поглед, твојата насмевка и твојата љубов... ме правиш премногу среќна... можеби неуспевам секогаш да ти покажам колку сум среќна покрај тебе ама знаеш дека те љубам премногу премнооогуу ти си мојот најмил... мојата душа
Ги знаеш моите најголеми маки и проблеми. Моите најголеми стравови. Моите најголеми желби и планови. Ме слушаш дека плачам иако си на 1500 километри од мене. И не се откажуваш. Викаш дека заедно ќе поминеме низ сè и ќе најдеме решение. Те сакам. Не си ни свесен колку премногу, најмногу од сè што имам, ма не можам да опишам, не постои таков збор кој може да ја искаже мојава љубов спрема тебе. Мојов живот не би имал смисла без тебе, само тоа знам, те сакам единствен мој!
Да треба уште 100 пати да се мажам пак тебе ќе те одберам тебе.Ти си мојата душа, моето се.Без вас ништо не е интересно нема смисла.Те сакам, ве сакам двајцата
Денес ме потсетија на тебе поминаа шест месеци сеуште проклето болиш, ме боли душата кога се присетувам. Зошто мораше да те сретнам и да те изгубам, камо среќа да не те запознаев. Недостигаш многу...
Само ти можеш да предизвикаш ваква бура од емоции во мене Само ти знаеш да ми го направиш секој ден празник Само ти знаеш да ме утешиш и да ме згрееш со допир и сигурна прегратка Само ти знаеш да ми го направиш животов како бајка Те сакам со секој атом во мене, секое отчукување на срцево ми е во ритамот на твоето име
Извини што не ги игнорирав болкиве што ги смирував со 5 кафетини во 4 саат ноќе, и испиот во петок што не го оставив за Јануари за да одиме да гледаме филмче. Навистина мислев дека ти ќе бидеш последниот што ќе ми замери ако откажам нешто што можеме секој ден да го правиме.
Ти си животот мој,ти си светот мој,ти си светлината во мојот темен тунел.Фала ти за све,фала што ми го разубавуваш денот,и ми го правиш совршен.Те сакамм сега,и секогаш
Знам дека јас на тебе веројатно ни најмалце не ти значам, ни па ти е гајле за мене и не ми е јасно зошто на мене би ми подарил нешто, ама цел ден се радувам поради твојот подарок.
I wish I understood how good I am before I hurt you, I wish I had the confidence I have now before I got scared and hurt you, I wish I could have looked you in the eyes like I can today and feel worthy, instead of feeling like I don't deserve you. I wish I could love you all over again, hug you and never let you go. I wish my timeline was different, I wish I had believed in myself more. I wish I trusted you when I did not. I wish I was the verb to trust and never let you down. I wish I was as strong and real as I am now. You are pure of heart, so am I. I wish together we could do what we do best, have fun, help people and hug. I wish you understood me better, and I-you. I wish I never did all the stupid s*** I did.