Znaes I posle se , mojata potreba od tebe stana nepotrebshtina. A nepotrebshtinata nikogas ljubov nema da bide. Trazili ste , gledajte.
Ми се допаѓаше, беше единствениот кој ми се допадна после него, завршивме лошо поради кавга која ти ја започна, со блок од твоја страна пред речиси 5 месеци и гледам ме имаш одблокнато. Решив да ти пишам, решив да ризикувам. И ми се исплати, уште ти се допаѓам, ти crazy party animal сакаш да се промениш и да бидеш со мене. Не ми се верува, фраерот и женскарошот е решен да фрли се во вода поради мене. Си кажал и на другарка, сте имале deep conversation околу мене, спремен си бил на ризик а таа врескајќи од радост на телефон ме моли да ти дадам шанса зошто длабоко во душата сакаш вистинска љубов. Конечно ти падна маската на недопирлив мачо мен. Се појави во вистински момент, кога не знаев кој пат да го одберам. А сега... Ти си тука, уште не можам да поверувам.
2020 ке биде наша година,ветувам дека веќе,нема да бидеме дечко и девојка,веќе ке градиме наше семејство,наш свет.Фала ти за сите прекрасни мигови,за сите прекарсни зборови.Те љубам
И по толку време сакам за тебе да се дотерувам со часови И покрај тоа што ме знаеш секаква, во секакво издание. Сепак сакам кога ќе ти покажам дека специјално за тебе го бирам најубавиот фустан и парфемот што го обожаваш и по кој ме препознаваш Но доволна ми е само лесна шминка. Зашто и онака со тебе блескам цела
Цел ден мислам на тебе многу ми фалиш ,многу сум среќна што те имам ти ми покажа и ме научи што значи вистинска љубов.
Прекрасно си поминавме. Еден од нашите најубави дејтови. Се осетив како да сум во сцена на романтичен филм. Ти благодарам за се.