Не знам зошто сеуште душата ме боли... сигурно има неискажани чувства што болат, ти ме повреди, ме погази, да беше некоја друга ќе те заборавеше веќе, него ајде остај знам јас сум будала, можеби еден ден ќе бидеме добро, можеби...
Топлината, безгрижноста и спокојот што ги чувствувам со тебе не би ги менувала за ништо на светот Не сакам никогаш да ја напуштам твојата прегратка, таа ми е лек за се'
Ти благодарам што си секогаш тука за мене кога најмногу ми требаш. Вчера покрај тоа што се случи ти не ме остави сама и беше до мене додека се смирив. Кога цел свет се чини дека е против мене, ти си до мене. Што би правела без тебе во животов..
Убаво ми е со тебе ме смируваше многу, брзо ни минува времето. Сакам да заспивам во твојата прегратка, да ги гледам твоите блескави очи. Се радувам за нашето прво заедничко патување едвај чекам да дојде датумот. Ти благодарам за трпението, остани таков каков што си.
Ако успееме и ова да си го оствариме, кој е како нас А не се ни сомневам дека ќе биде така. Едвај чекам, уште од сега сум најсреќна на свет
Ова ми фали моментално Кај се ми се собра и ти си ми далеку, оф, ми доаѓа да плачам ко мало дете. Многу ми фали твоето присуство до мене