Stefane cel den se neckas edno kafe da dogovorime.Ne citam misli zainteresiran si ili ne?. Mi se dopagas ama ne planiram da te forsiram,ne sum tip na licnost sto po sekoja cena ke forsira nesto.
Само погледни ме во очи и кажи ми дека ја сакаш повеќе од мене што некогаш си ме сакал. Убеди ме еднаш засекогаш.
Те немам видено одамна иако работи ме на исто место . Секој момент помислен на тебе и очекувајќи дека ќе те видам низ ходниците на болницата надевајќи се на секој час . Дај појави се Ќе го украдам истово и јас се пронајдов во ова пошто и јас работам во болница..
Жал ми е што те излажав и сеуште те лажам сакав да ти кажам но... Не мислев дека ќе бидеме заедно мислев ќе се запознаеме и толку нема да те видам пак. Уништив се уште од почеток! Ќе те повредам многу, не сакам убаво ми е со тебе но морам да ти кажам крај додека е почеток по лесно ќе ти биде. Не знам како да ти кажам многу ми е тешко. Колку само се радуваше за патувањето прифати да одиш таму иако ти е страв само да ми удоволиш.
Леле колку долго разговаравме на мобилен, мислам дека го срушивме рекордот. Ми фалиш сега уште појше. Сакам да ти го слушам гласот во живо, а не преку телефон... Уште 5 дена и ќе те смачкам од гушки, најпрекрасно мое човече.
Јас те бркам, ти се враќаш, ме смееш и ме тераш да заборавам на се лошо. Ти кажав дека освен пријатели, не очекувај ништо друго, што инает ќе беше, ѓубре мое фекално.