Од 20ч ти звонам на моб не се јавуваш спиешли а толку ми се излаваше јас ако во моментот не ти одговорам одма филмови во глава си правеш.Изнервира ме иди во бестрага,сега и да се јавеш не излавам. Лута сум ти......
чуден ми си знам дека имаш работа и дека си уморен ама не ме запоставувај на секое трпение има граници така и на моето ќутам трпам и имам обзир спрема тебе ама и ти треба спрема мене ок утре повеќе ќе прајме муабет не имаме салам излезено пази да не ми пукни филмот ок.?
зошто сум толку добра и фина со вас машките бе(тие од минатото) за вас е лекот некоја што ке ви го дотера паметот, а и тоа е малку, да ве ГАЗИ епа затоа веке нема лабаво-нека се пази тој што ке биде следен, оти при првата грешка има ЦРВЕН КАРТОН и решен проблем :geek: не сум била ниту сум по природа срцекршачка, ама од сега навистина ако има потреба и ке бидам
Дебелко мое, зошто мораш да си одиш? Зошто убавите работи траат толку кратко? Сепак среќна сум што воопшто те запознав и ти благодарам за сите прекрасни моменти поминати со тебе.. Далечината ќе ме спречи да те допрам, да те бакнам, да те прегрнам.. но, НИКОГАШ нема да ме спречи да те сакам!
Знаеш дека мразам неисполнети ветувања...јас не реков ништо не ни ми сметаше многу ама -Сепак ми вети. Мразам кога сме тивки ,далечни Нека помине за брзо ова . Те сакам знаам дека и ти ме сакаш ама понекогаш сакањето не е доволно... Што и да е нека помине ...
Јас имам една добра книга ''Зашто мушкарци воле кучке''.Многу е поучна има графа однесување на фина девојка и однесување на кучка.Во денешно време и во одредени ситуации треба да сме кучки. да се однесуваш тебе како ти одговара а не да се прилагодуваш спрема нив.
Сега му кажав ми ја запусти вечерта од 16ч сега ми се јавува во 23ч да ми каже дека уште работи и до 1по полнок ќе завршел.Да ми кажеше порано ке се организирав со другарките.Зошто не ми одговори на повиците тел му бил на пунење и како кеф да му е што си останав дома.Утре ке му дадам по капата сега ми е жал уморен е а и гладен.Малку сум ти лута.
Колку е тешко да сме разделени. Само што си отиде, а веќе дома те чекаат проблеми, кај мене па секогаш ги има. Знаеш дека сум секогаш покрај тебе, знам и дека си ти секогаш покрај мене.
Иако сум лавица , веќе немам сила да го правам ова . Не ми остана ни трошка гордост , ниту пак достоинство . Дигам раце од се што сум направила до сега ако утре не дојдеш . Ќе се каеш , ама ако не се појавиш утре , јас задутре не те знам ! Кога ќе ти биде тешко , ќе ми биде и мене ради тоа ама нема да бидам тука да ти подадам рака , нема да бидам покрај тебе .
Ејјј за глупости се лутиш. У последно време се нешто не ти е погодено, епа не знам веќе што да направа да ти ја тргна таа намрштена фаца. Не сам ја господ и не мога да испунувам невозможни желби. Само не знам до кога ќе истрпа така ама ај нека ми даде господ на мене сила да поминам низ се овоа.
come baby, come...Be my toy friend let me play with you! ♥ http://www.youtube.com/watch?v=p5P_lZQ23Gs
Аааа фала што ми ја направи минатата вечер најубавааа со твоите најубави бакнежи и прегратки..!! Не очекував дека ќе се осмелиш да ме придобиеш, но го направи тоа! Одвај чекам повторно да те видам!!
If I could escape & recreate a place that's my own world & I could be your favourite girl , Perfectly together Tell me boy now wouldn't that be sweet? (sweet escape) If I could be sweet, I know I've been a real bad girl (I'll try to change) I didn't mean for you to get hurt (whatsoever) We can make it better, Tell me boy wouldn't that be sweet?