Поново погреши Поново ТЕ САКАМ а знаеш поради што Поради тоа што моето срце го преполни со љубов Колку и да трошиш од него Сепак останува доволно за Сакање. Те Сакам
И јас знам да оладам, не само ти, знаеш ли? Ама јас кога ќе оладам нема назад, крај е. А веќе почнувам, полека полека ми се одмилуваш со тоа твое понашање. Само продолжи.
Прекрасен еден со тебе секој ден ми е посебен и прекрасен како што други парови чувствуваат "еуфорија" за Валентајн јас со тебе се чувствувам така секој ден затоа што знаеш секој ден да го направиш посебен и прекрасен.
Ми треба мала пауза од твоето идиотско однесување. Благодарам што ме научи да се ценам себеси, бидејќи ти освен за себе, за никој друг не ти е гајле.
Бејб, Не знам нашево колку време трае, ама тие сме. Две единствени енергии. Два погледа. Две насмевки. И светот е наш. Денес ја утнавме формулата. Неочекуван пресврт на приказната. Ќе се вратиме у колосек. Утре, Деновиве. Ќе се стопиме у едно. Ќе стигнеме до врвот.
Bi mu kazala deka ne gi vospituvav vaka da praat kaj so padnalo ne stanalo I do koga ke mi bidam sluginka
Обожавам да те гледам додека сјаеш од среќа Ништо не ми е тешко кога ти си во прашање. Би отишла и на крајот на светот ако треба. Ќе поместам планини! Се', се', само засекогаш да ја гледам таа твоја насмевка Те љубам бескрајно многу...
Глупа сум што помислив дека оваа врска може да се подобри. А тоа што поверував во тоа е пак нешто за кое и замолчувам од што вистинскиот збор е толку полош од глупа што дури и не постои.