Сигурна сум дека знаеш за лагата, морам да ти кажам се кога ќе те видам макар и да те изгубам. Не сакам да има лаги помеѓу нас.
Ти си мојот психотерапевт па и терапија си ми ми легна денес разговорот со тебе ко мелем на рана. Како знаеш да излезеш на крај со мене секоја ти чест за орден си нај искрено. Те сакам лудо мое
Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters
Ова наше лудило не сакам никогаш да престане. Љубов ме правиш среќна. Многуууу.... Најмногуууу Убаво ми е покрај тебе во твојата цврста прегратка. Ме оставаш без здив од многу љубов и воодушување. Треперам ко лист ко срна ама треперам од возбуда. Ти си мое лудо јас сум твое лудо ајде заедно полудени да чекориме ноќва по ѕвезденото небо да се бакнуваме под сјајот на месечината да заспиеме прегрнати а да не разбуди сончевате утрински зраци. "ТИ СИ МОЕ СЕ"
Бејб, Драматичен е периодов. Барем така зборат ѕвездите и планетите: "Време на големи љубови или драматични раскинувња" Иако не верувам во љубов. Ќе не вбројам во првото. Некако ми се гушкаш, Некако ми се бега од реалноста. Некако далеку да бидеме. Од сите. Од светот. Да бидеме јас и ти. Можеби ќе сакаш за двајца. Можеби ќе те сакам и јас. Можеби ќе ме натераш да верувам во сé. Шо знам бејб, Ми требаш некако. (...☺️)
Ти си тоооолку прекрасен, а јас некогаш се понашам идиотски. п.с. Кога и да ми стигне нотификација од порака, очекувам тоа да си ти. И се разочарувам ако не си. Ете толку те сакам. А и ти кажав на кое место си ми.
Откако сум со тебе многу се променив на подобро, со тебе растам, ти си ми најголема поддршка, ти ме правиш среќна, ти ме правиш да се осеќам најсакана на свет. Ама знаеш што ме радува највеќе? Кога и ти ќе кажеш дека исто се чувствуваш поради мене. Те сакам многу.