Ти продолжи да не ми веруваш Јас секогаш ке ти верувам Ти продолжи да грешиш Јас никогаш нема да погрешам. Сега сама разбери кој на кого повеке го сака Те сакам лудо мое будалче
Те сонував. Од цела една приказна, утрово кога се разбудив го памтев само бакнежот што ти го дадов на поминување, оној што единствено знаеше да те смири кога си нервозен. Зашто јас ти бев и болест и лек Сакав да ти кажам колку ми недостигаш, но ти си постојано тука...во мислите...во сонот. Те молам така нека остане.
Најмалку 100 причини зошто те сакам 1.Го сакам твоето трето око она што е внатре во душата. 2.Ти ги сакам рацете кои ме галат нежно 3.ја сакам твојата прегратка која е мое засолниште од животните бури. 4.ги сакам твоите бакнежи 5.ги сакам твоите соцети. 6.го сакам твојот мирис од милијарда луѓе можам со затворени очи да те осетам. 7.Ја сакам твојата добрина 8.Ја сакам твојата љубов. 9.Ја сакам твојата харизма. 10.Сакам кога ми пееш 11.Те сакам зошто ме научи да сакам. 12.Ја сакам твојата заштита. 13.Те сакам зошто си моја светлина 14.Сакам кога ме караш. 15.Сакам кога ме советуваш. 16.Ја сакам твојата присебност. 17.Ја сакам твојата храброст. 18.Ја сакам твојата љубомора. 19.Ја сакам твојата издржливост. 20.Ја сакам твојата насмевка. 21.Те сакам зошто си мое лудо. 22.Те сакам зошто никогаш не се откажа од мене. 23.Те сакам зошто си мој заштитник. 24.Те сакам зошто си мој пријател. 25.Те сакам зошто си мој маж. 26.Те сакам зошто си воедно и мој љубовник. 27.Те сакам зошто и кога ми се плаче ти ме насмевнуваш. 28.Ја сакам твојата несебичност. 29.Те сакам зошто имаш њубов за цел свет. 30.Те сакам зошто знаеш да му помогнеш на секого на твој начин. 31.Те сакам зошто знаеш како да ми помогнеш и на мене на твој ефинствен начин. 32.Те сакам зошто си мој сон. 33.Те сакам зошто си моја љубов една и единствена. 34.Те сакам зошто знаеш како да ме оживееш. 35.Те сакам зошто знаеш што ми е и без да ти кажам. 36.Те сакам зошто си мој живот. 37.Те сакам зошто само ти ми подаде рака кога највеќе ми требаше за да станам. 38.Те сакам едноставно те сакам. 39.Те сакам зошто си најмило мое. 40.Те сакам зошто ди единствен. 41.Те сакам зошто си посебен. 42.Те сакам зошто си најсилниот маж. 43.Те сакам зошто си ми нај убав. 44.Те сакам зошто си мој духовник. 45.Те сакам зошто си мој доктор. 46.Те сакам зошто си м7ј психијатар. 47.Те сакам зошто си мој психолог. 48.Те сакам зошто си ми мое се. 49.Ја сакам твојата искрена и чиста љубов. 50.Го сакам твојот потик. 51.Ја сакам твојата вера во мене. 52.Сакам кога ме гледаш со полн сјај. 53.Ја сакам твојата сила која не ме пушта да потонам. 54.Ја сакам твојата хуманост кон малите и беспомошни деца. 55.Те сакам кога си за сите. 56.Те сакам зошто си вистински другар. 57.Те сакам зошто знеш да се снајдеш во секоја ситуација. 58.Те сакам едноставно бескрајно те сакам. 59.Те сакам и кога не запираш кога ти викам стоп а знаеш дека не сакам да застанеш. 60.Те закам и ти верувам за . 61.Те сакам поради 123 знаеш сам што знсчи ова. 62.Ти ги сакам твоите силни мисли. 63.Ги сакам твоите соништа. 64.Те сакам зошто си луд. 65.Те сакам зошто си единствен. 66.Те сакам зошто ти единствено веруваш во мене. 67.Те сакам зошто знаеш да ме однесеш на 7мо небо. 68.Ја сакам твојата дирекност. 69.Те сакам зошто си искре. 70.Те сакам зошто си праведен. 71.Те сакам зошто си мил. 72.Те сакам зошто си џентламен. 73.Те сакам зошто си фин. 74.Те сакам зошто си мој ветар во грб. 75.Те сакам зошто си мој живот. 76.Ти ги сакам твоите црвени обравчиња. 77.Ти ги сакам твоите дланки. 78.Ти ги сакам твоите усни. 79.Твоите кафени очиња. 80.Ги сакам твоите лудоории. 81.Го сакам твоето минато да не беше тоа немаше да постоиме ние. 82.Знаеш што сакам друго на тебе нели. 83.Го обожавам твојот цврст карактер. 84.Ти го сакам и инаетот. 85.Го сакам твоето име. 86.Го сакам твоето постоење. 87.Ги сакам твоите зборови "те сакам" 88.Го сакам твојот шепот. 89.Ја сакам твојата мотивација. 90.Ја сакам твојата смелост. 91.Го сакам твојот адреналин. 92.Ја сакам твојата утеха. 93.Го сакам твоето спи мирно јас те чувам. 94.Го сакам твоето мило мое. 95.Ги сакам твоите планови. 96.Ја сакам твојата силна вера во Бог. 97.Ја сакам твојата нежност. 98.Ја сакам твојата заштита. 99.Те сакам зошто си моја инспирација. 100.Те сакам зошто ускрено знаеш да простиш. ПРОСТИ МИ ЗА СЕ ШТО СУМ ТИ ЗГЕШИЛА. Љубов бескрајно те сакам.
Некад некој да ми кажеше дека песна на факин Селена Гомез ќе ми биде relabtable... немаше да верувам. Али благодарение на тебе:
Те обожавам и сакам цел свет да знае Вакви чувства не се кријат. Едноставно не... Блескам и причината за тоа си ти
Не знам дали се доживуваме еден со друг комплетно различно. Мислам, сигурно се. Ама некогаш стварно мислам дека те сакам можеби не толку посилно... колку различно. И тешко ми е да разграничам дали е така зашто си ми мене прва љубов и срцево ми е недопрено платно врз кое заедно шлакаме шарени бои, а ти влечеш повеќе тежини и црнила од минатото. Ама не можам да се правам дека не го чувствувам тој расчекор. Дали сум детинеста ако сакам таква љубов и страст, што извира од секој потег и од секој поглед и од секоја постапка и од секој збор? Дали сум незрела ако мислам дека вака исто, силно би љубела и за 50 години? Дали е поважно да покажеш или да чувствуваш? Искрено не знам. Ама ако сум во право, не само што јас заслужувам да ми е возвратена љубовта, туку и ти заслужуваш некоја што тоа ќе го разбуди во тебе. И еве на крајот на денот сум истата јас... рационална. Истата, што рече дека те плаши. И чудно, многу чудно смирена. Како би се чувствувал ти?
Си направив сценарио,како ми се јавуваш,ми кажуваш дека згреши и не можеш без мене,дури и прегратката ти ја осетив,толку реално,а ти што направи?Истрча кај неа!Која будала сум,глупача, моронка,не ми се верува!