Ајдеее не ме фаќа место, ти си таму, ја те пуштив иако ме викаше со тебе. И сега тука шизнувам ама цврста сум.
Немој да бидеш напорен. Подобро и за мене и за тебе е вечер да не се видиме. Не знам каде ми е главата и немој да ме изнервираш па да се скараме. Уште еден ден ... Вака повеќе ке си недостигаме. не разбираш ти што ми е финтата.
моментално не ти обрнувам никакво внимание знаеш нели зошто,зошто потоа ке завршам со испитите и ќе бидам целосно посветена на тебе.фала ти што ме разбираш
Пак ќе излегуваш? Немаш куќа бре дете? Сношти излезен, денес цел ден скиташ, и сега пак ќе излегуваш.... АЈ ДОНТ ЛАЈК ДИС!!! Ај тука да си помрчам, оти и така нема да ти речам дека неќам да излегуваш. Убо да си поминиш злато ( со пола уста ), со ум и со Наум. Наумица некоја околу тебе никако! ...... ( мразам ко ќе ми се разбуди зеленото љубоморно чоече )
аман да се затнеш веќе бе чоек,неподнослив си повеќе.дај прибери се и почни да бидеш сериозен човек,одговорен.
Одвај чекам утре да дојде! да те видам, да те гушнам, бакнам итн. се по ред како си оди...ах колку ми недостигаш Знам дека сум напорна овие денови ....те сакам кога сакам да сум лута а ти ме смееш! Срце бе