Сега сфаќам што значи разликата во години...да дете сум! За тебе ако дремењето како пензионер претставува задоволство, за мене НЕ! Да бе не си ми доволен само ти, точно...сакам да го правам тоа и нема да ми забраниш. И да, се лутам (ако те интересира) ти не си сакал да се караш пффф За жал ти уживаш у тоа, само јас не сум наивна па нема шанси да биде по твое.
Ме нервираш и да да и да љубоморна сум знам дека е бес причина ама љубоморна сум бе чоече окс ај ќе се обидам да се смирам...... (по пола сат)Бебенце мое најубо те сакам ај добра ноќ убо да спијаш и мене да ме сонуваш тесакам најмногу
Љубов е кога дечкото игра сони, а девојката седи до него јаде пуканки и гледа во екранот ко да е во кино е тоа е љубов!
Нема втора шанса за прв впечаток...Знам. Се изглупирав! Кој знае што сега велиш за мене? Можеби имаше искрени намери, а јас само се пошегував, за што сега се каам. Но, ако ни е судено ќе бидеме заедно и покрај се.
Јас ти и канделабрата што ѕирка од улицата. Какво тивко трио бевме... Наспроти сите шанси, чувствувам како само што да ме освои...а твоја сум толку одамна.
Како синоќе,пиина ,смува нешто , се изнаигра а ? А и дај Боже да си чекал цело време 57-ца п.с. Сакам да те видам
Уф што би ти правела да беше поблиску и да немав за учење Ќе се стрпам до викендов и после....ќе се отвориме, со сите карти на маса
Благодарам злато мое што и покрај се, ти остана смирен и не си дозволи да избувнеш ! И мило ми е што не се испречи помеѓу мене и моите родители. А бебушот го сака само твојот глас, кога тебе те слушне почнува да мрда, да се радува Чувствува малово мајка му на што и на кого најмногу се радува и ја развеселува !!! Те љубам неизмерно !
еден бакнеш и магија се стори мојто срце капија ти отвори потпиши се преку лузни стари после твоито име точка стави пред тебе што било да заборави
работа грција ова она е пак ми се смачи бе ми се смачи колку да пробам да најдам објаснување за твоето понашање неможам или стреди се или готово е душата ме боли ама ако не се поставам сега покасно повеќе ќе ме боли а неможам да го дозволам то не пофторно...