Месец дена се немаме видено, не ми се верува... А, некогаш ни беше тешко шо 1-2недели не можеме да се видиме, а види го ова, рекордот е срушен. Едвај чекам да пројде карантинов, да можеш да дојдеш, да шетаме слободно, да те видам, изгушкам. Затоа летово ќе биде наше, секоја прилика има да ја користам за да се видиме. Ми фалиш многу!
Ти ми звонеше со скриен? Срам те било! Знаеш дека не би кренала на скриени броеви. Да звонеше нормално со твојот број ке ти кренев, идиоту, пропушташ прилика!
„Недостасувањето не зависи од тоа колку долго поминало откако се видoвме или зборувавме … Тоа доаѓа во оној момент кога правам нешто и посакувам ти да си тука покрај мене.“
Премногу те сакам П Р Е М Н О Г У многу ми фалиш и многу ми е тешко не можам да дочекам да те видам ,толку многу ми фалиш што дури би те трпела да гејмаш и да ме игнорираш
Љубов, сега би сакала да си тука до мене, да лежев на твоите гради, или да ми раскажуваше некоја книга, а јас да те слушав и гледав.... Знаеш со часови можам само да те гледам без ништо да кажам, а ти да ми раскажуваш со таква страст и внесеност. Со тебе би одела до крај на светот
Нема ден да не помислам на иднината... Нема ден да не ја посакам истата желба по 100пати ... Многу време помина... Ништо не ни оди лесно... До кога ќе чекаме... Душава ми гори за тој момент
Да те немам тебе, ништо не ќе ми треба. Ти си се'. Ти си повеќе од се'. Ти благодарам. Уште два пати да живеам, тебе ќе те одберам. Те сакам.