Пред малку случајно ми се пушти песнава на autoplay на Јутјуб и ме посети на нашите почетоци и на едно од првите излегувања, на нашето место Кое за жал сега ни е затворено. Секогаш ми е интересно да се навраќам на почетокот на нашата врска... да се смееме заедно, за тоа колку бевме збунети и исплашени од новите чувства
Уште тие две работи ги немав направено во животов, биднаа и двете со тебе. Ај, искуство плус е секогаш добредојдено. П.С. Што ме манијачи колегата твој?
Ах бе љубоморо една многу си те сакам доста веќе со таа љубомора ,што ти стана .. Освен тебе никој не ме интересира не ни погледнувам други како не сфаќаш..
Те обожаваммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм Најсреќна ме правиш Спојлер Извини за овој испад, нема веќе
Време е да те оставам во спомените, само немој премногу да ме гледаш во мојата прелоша копија. Ќе ми се вратиш пак, уверена сум во тоа. И тоа плачејќи, because they say: what goes around always comes back around.
Да кажам дека ми недостигаш, малку е. Ги бројам деновите кога ќе те видам и ќе ти скокнам во прегратка
Си ги преиспитував чувствата за тебе, рамнодушна сум,дури не ми се верува!Претходно кога мислев дека сум те преболела,сепак ми стоеше нешто,што не ми даваше мир и ти дадов втора шанса, колку да видам дали сум погрешила во врска со тебе, но не сум,таков си како што не сакам.Многу се радувам! Наздравје