Govedo edno neli mozis da sfanis deka uste te sakam, mi falis premnogu, mi falat denovite pominati so tebe, mi falat tvoite oci, tvoite baknezi, mi fali tvojata ljubov...
Колку многу те сакав во минатото, сега око не ми трепка за тебе. Ослободена сум од тие чувства спрема тебе и чувствував потреба да го искажам ова овде. Кога прекинавме како да откорна нешто од мене, ама денес јас сум нова особа и благодарение на тебе научив многу работи. Не верувам дека во иднина ќе сакам некој така, бидејќи ти ја дадов сета љубов што ја имав. Ама сега знам како да играм, сега знам кои луѓе да ги прифаќам а кои не, научив да ги читам луѓето благодарение на таа лекција. Мислев дека нема да бидам среќна, ама фала што ми направи услуга, сега го ценам секој момент и си ја ценам слободата. Ама не се грижи душо, карма постои.
Ти ги обожавам рокчињата кога стануваш од спиење. Обожавам да ти ги бакнувам лузните по телото. Не можам да си го оттргнам погледот од тие очиња. Твоите допири и бакнежи ме излудуваат, ама затоа твоите прегратки ме смируваат. Ми влијаеш како дрога, покрај тебе откривам нови чувства, нови светови...
Не се опишува среќата што ми проструи низ телото кога ми го прати ова. Те сакам, те сакам, те сакам. Едвај чекам да те видам, мило
Дoстa сo изгoвoри и интриги дoдекa ти беше зa мене приoритет јaс бев сaмo oпцијa, немaм пoвеќе време зa губење, збoгум.
Сабајлево дефинитивно ги помина границите на мојата толеранција.. Од денес сам ќе си готвиш, сам ќе си јадеш, сам ќе си миеш, сам ќе си переш...ако сакаш и сам еби си се.. Или викни ја мајка ти...говедо нездраво
има со банда свирачи,можда истите оние да ти дојдам после изолацијава и под прозор да ти ја свириме и пееме. Не оти толку почести заслужуваш колку што ми е филм сцената цел мој живот и не ми се умира без да ги направам сите мои филмови.
Ми фалат твоите бакнежи на чело додека ми кажуваш дека ме сакаш најмногу и дека сум твојата среќа... Мислам дека нема поубаво чувство на свет од тоа, тогаш се осеќам толку сакана, чувана, посебна...