Ti si moe meche Odvaj chekam da si imame den samo za nas. Prijatno iznenaduvanje denes mi napraj. Fala ti gospode za vakva lichnost vo mojot zhivot. Te sakam
Пеперутки во стомак, тоа чувство на занес кога ќе те видам. Тоа што цела треперам... Тоа што станувам глупава и занесена по тебе.
Во моите фантазии сме некаде на планина, јас и ти, уживаме во одморот од обврските... Колку ќе беше убаво да беше реалност... Те сакам најмногу, ми недостига пиењето кафе со тебе, сите тие ситници беа доволни да бидам среќна...
Бевме нешто посебно. И ти го знаеш тоа. Ама, приоритети се приоритети и тие може да урнат многу работи. Очекував многу, а добив едно големо разочарување. Секогаш го правев првиот чекор. Можеби тоа ми беше најголема грешка... И свесна сум дека секој нареден не е ти. Ти беше посебен
Некој глупав црн облак ми виси над глава вечерва, ме мачи. Животот е прекраток и никогаш нема да се помирам ако секој контакт меѓу нас е целосно прекинат. Воопшто не заслужуваш ни да те мислам, ама после се што поминавме како да те заборавам? Иако никогаш нема да ти простам што не ми честиташе роденден и што толку идиотски се однесуваше при крајот, јас пак имам желба да те видам. Верувам, длабоко во себе верувам и знам дека и ти барем малку го посакуваш истото. А и работите што сега ги правиш, демек ненамерно..ама не си ти крив туку јас што ти отварам профили кога не треба. Никогаш нема да посакам да сме пак заедно затоа што повеќе не сум вљубена во тебе но, секогаш ќе сакам да имам мал дел од тебе во животов затоа што долго време ти ми беше сè.
Ако за нешто сум благодарна во животов е фактот што те имам до мене. Ако нешто ме прави вистински среќна, тоа си ти