Ете ти кажав сто ми лежеше цело време на душа можи бев малце груба можи избрзував ама со тие твои зафрканци со ми ода по нерви не можам да ги поднесам и ти кажав да престаниш со нив и крај не мислам да се расправам повеќе
Ти да не мислиш дека јас имам амнезија,бе? Не признаваш дека си рекол нешто што е толку скоро казано што нема шанси да го негираш!!! Другар ти ми рече да ти удрам бокс за последната кавга, ама ти си за трансплантација на мозок!!! И тоа да се набави некој без оштетувања во делот на краткорочна меморија...
Не се замарам. Ако треба нешто да биде ќе биде, ако не чао пријатно... неможам веќе да се борам со твојата гордост и срамежливост.
Почекај уште малку, следува кулуминацијата, нема да знаеш главата кај ти е . Си се заебал ако мислиш дека сум мирна и фина секогаш ха ха ха, има да си го добиеш рефератот што ти следува, па ќе биде земи или остави........условите јас ќе ги кажам !
ќе видиш ти со каква кучка си фатил работа ќе ти покажам јас...ќе чекаш порака и знам дека чекаш ама чекан ќе те мани по гла
Мили мој ако ти не ме насмееш кој? Благодарам што ме оставаш да учам. Можеш секој ден да бидеш вака позитивен, не дека не си, ама...
Не треба така индиректно да ме потсетуваш на фин начин Знам и сама, ич да не ми се секираш, ми губиш лепота И уште еднаш да не ти се случи тоа, ме разбра? Ама знам дека не знаеш што направи (за тебе може тоа е нормално), оти јас нема да ти кажам дека ми пречеше тоа, оти срамота е да помислам само, а не да те потсетам Ќе ти текне....
A volio bi da zbog tebe ja na chelo pishtolj stvavim, I da na shalter tuge dozhivotno ime stavim, i kad ti jave da ja vishe nemam skim,veruj da svi tad lazhu te BEZ TEBE SLAVIM i kad ti jave da ja vishe nemam gde,veruj da opet lazhu te ZA TEBE BRIGA ME ^Ова на бившиот, а ова на сегашниот > Ми фалиш срце
ТЕ САКАААМ Срце и стварно ми е жал што те повредив. Прости ми те молам. Ми рече дека ти треба време да се смириш после тоа што ти го направив, имаш време колку сакаш јас секогаш ке те сакам. И знам дека ти е тешко но верувај дека мене ми е потешко го повредив срценцето кое најповеќе ми значи а тоа за мене е најтешко. Мали те сакаам
и што фраер си ако го уклучи пак фб то ахх мили мој дреми колку сакаш тебе секогаш ти сметаше тој фб па сеа најде пак да го активираш али тоа ти е ама ако седи си не ти се лутам ,само да не ти биде криво кога и јас нешто ке напраам што ти не го сакаш
Кај си ? Оти те нема сеуште од работа ? Не сакам да ти звонам да бидам досадна жена, ама па... Оти те нема, те чекам да ручаме
Здраво фраеру ! Па, како иде ? Гледам нешто прчлињава многу те бацуваат во обравче и те гушкаат !!! Ами, ако дее .. И јас велам дека е супер - јас Каспериштето бело, невидливо - ДУХ ! Уште колку пати да поминам покрај тебе, ќорко ? А да се свртиш мало лево - десно ? И што ме зезаш ? Еднаш слушам - во врска сте, еднаш сте раскинале Дај одлучи се еднаш - ја сакаш или не ?
Колку си сладок кога спиеш Ми доаѓа да ти се фрлам и...знаеш што Ама ај ќе те оставам да спиеш, не си легна цела вечер, греота е да те будам заради моите себични побуди
И од нигде никаде се појави ти. Тогаш кога не ни мислев дека ке те видам. Јас и ти заедно до крајот на светот и подалеку. Само ние. Ако не до крај на светот барем во кревет на топло со убав филм Меѓутова вечерва јас одам со друг во кревет. Ееее со една скрипта хахахаха голема 400 страни. Знам дека си љубоморен Ама психички и физички подготви се за утре. Гризли ќе напада