Јас, ти, ледени коктели во топлата летна ноќ, осамен бар на плажата и песнава во позадина. Така како лани, сакам и ова лето
Прекрасно чувство било слободата нели? Макар и на кратко да ја осетиш, сигурно сега се осеќаш прероден после години измачување. Одеднаш пукна Не успеавме...
Не ја очекував оваа твоја нежна и грижлива страна. Фала ти што си тука за мене и покрај далечината, фала ти што ме расположи пред легнување. И ти мене ми фалиш, едвај чекам да си дојдам, да те изгмечам од гушкање.
Знам дека филмчиња си правам во глава. Фала ти што ми го докажа спротивното. Фала што си тука за мене. Премногу ми е мило што и 2 месеца разделени се повеќе и повеќе се зближуваме. Те сакам најмногу.
I could stare at you for the rest of my life I could drink a poison from your hands and not to be afraid to die
Да ми се изгубиш од пред очи и никогаш повеќе во животов да не ми се појавуваш. Тоа извини (е манипулаторско извини) затоа што ти се сметаш од големото добро утро.
Ја кога ти викам порано да си легнуваме, ние не, до 5ч муабети ќе сме правеле. Е, сега попладне ќе спиеме и нема време за нишо да иаме така е. Спанковци кај се најдовме. Те сакам, ме изненади со убавото мини рефератче кога станав од спиење.
Денес те мислев, се подготвувам за денот кога повторно ќе те видам на улица, ама сега како странец. Мислам дека најлошите сценарија ги направив во главата. Те прашувам, зошто си неутрален и како може да си таков?
На момент осеќам дека и на крај на свет би одела со тебе. Тој момент те сакам поќе од самата себеси, тој момент сум среќна шо имам личност како тебе во животот. Друг момент ми си обичен странец кој само ми ствара некои нови сомнежи. Ги анализирам твоите постапки, твојот начин на зборување, твојот однос со мене и барам нешто чудно. Ни самата не знам шо барам, трн во здрава нога очигледно, but i can't help myself. Професионална деформација, да сумњам во се' живо. Ама не смее да оди тоа така, свесна сум...