Не знам не знам не знам не знам не знам више ништо што осеќам према тебе, све е толку измешано. Гадно измешано. Ко да сум испила смути од пилешки стек, кокос, праски, спанаќ. Ете така се осеќам према тебе. Би сакала да го повратам само смутито, ама знам дека тогаш ќе бидам прегладнета.
Како да престанам да мислам дека не сум доволно добра за тебе? Бидејќи изгледа сум, дури и повеќе од good enough. Само што твоите постапки не го покажуваат тоа, за жал. Не знам што се случи меѓу нас. Ми фали тоа што бевме.
Љубов, многу ми фалиш... Одвај чекам да го прославиме роденден твој, какво изненадување спремив Тек идат најубавите времиња за нас
I'm so grateful that I found you and we are re-watching our favourite tv show for the sixth time, together.
Честитки за свршувачката, цел ден сум ко варен компир. Ама нема назад, младост, лудост, глупост.. одвратно се чувствувам и се каам, камо јас да бев на нејзино место. одамна се немам чувствувано вака лошо..
If you, if you could return Don't let it burn Don't let it fade I'm sure I'm not being rude But it's just your attitude It's tearing me apart It's ruining every day For me I swore I would be true And fellow, so did you So why were you holding her hand? Is that the way we stand? Were you lying all the time? Was it just a game to you?
Сакам бургер со помфрит за вечера Spoiler Sorry, ако не е пристојно вака да си пишам. Немам нешто емотивно што би му кажала баш сега, ама ми се јаде...