Па покани го ти бе бројче!Не го чекај него!Ајде па расправај како си си поминала секако дека нема да то одбие
Lepoto ne mi se pravi fraer, ama kako ti taka i jas ke dojde i moeto vreme ke vidissss togas kako e ))
ve molam neka mi prati nekoj nekoja fatalno ubava ljubovna poraka... drugarka mi pravi denes godina i nemame nikakva inspiracija znaame deka e bolje od srce da e napishana ali ipak koa se nema inspiracija... ve molam pomagajte
Nikogas nema da zazalam sto bev so tebe, iako me povredi nekolku pati, iako me navredi, za mene dovolni se ubavite momenti sto gi imame pominato zaedno, neli ne se pak 3 i pol god... Se nadevam deka nekogas ke razberes kolku bese vazen za mene i kolku te sakav... mozebi ne mozev sekogas da go pskazuvam toa so dela... no mojata dusa znae sto custvuvam. Ne bi sakala da preteruvam so zborovi, ne sakam da se custvuvas loso poradi mene. Se nadevam deka nekogas ke bide dobro i za mene iako se dvoumam... Ako nekogas custvuvase nesto za mene te molam da mi prostis za se... Nemoj da zaboravis deka nekade ima nekoj koj ke te saka i ke se moli za tebe... ke bidam tvoj angel cuvar... misli na toa deka nekade ima edno srce sto cuka samo za tebe. Sekogas zamisluvav poubava idnina (zaednicka), no ova e nasata sudbina. Izvini sto te sakav... od se srce ti pozeluvam sreka i se najubavo. Bidi sreken ti za mene... jas nemam sreka poveke... imav samo edna pricina za zivot i za da bidam srekna... no sega nisto nema znacenje...! Ne zaboravaj deka te sakav i ke te sakam zasekogas...
Колку тажничко просто ми надојдоа солзички,колку ми е жал за тебе бона,ова е единствената работа од која ме страв во животот:да се разделам од дечко ми!
...Сакам да ти бидам патот кој те води, како суво лисје згази ме под себе, ништо не е грубо ако е од тебе... Со тебе под еден чадор да се стиснам, да сум среќна иако на пола киснам...
ајде една нова тема, ШТО БИ И КАЖАЛЕ НА ФОРУМЏИКАТА па пробав да спијам ама не ме фаќа сооон малку оф-топик јас ама да си кажам дее
Во моментов би му кажала дека многу ме нервира оти поласаат го будам и никако да стане и ке пукнам од нервоза А се договоривме да станеме заедно,да се спремаме и да испаднеме