Топук,туп си бре за ништо не вредеш !!! Ќорчо и пред очи да ти застанам нема да ме видиш Трчкај како пес скитник по такви леснички,оние со долги листи од мувачи,е*ачи,дечковци.... Хмммм!!!! Едит Ти сакаш да се љубиш да се пипкаш http://www.youtube.com/watch?v=GdqASHq6m9Y
me magjepsa decko koj bese ti??ne te ni znam prvpat u zivot da se zaljubam na prv pogled...ne mozam da prestanam da mislam na tebe od koga ni se sretnaa pogledite ke te sretnam li nekogas pak?????ahhhhhh ubavecu
добро е што ме свати озбилно гледаш бе цуци деке све можи да биди ако се сака море со секс ќе паднеше ако не ти беше удрено рачето те љубам
Мислиш ли дека вака е подобро??? Хммм...не би рекла дека имаш правилен избор само овојпат ќе те пуштам сам да се увериш дека не сум секогаш јас ,,лошата,, во нашата врска! Ете ти мило повод да се увериш колку знаеш и ти да погрешиш! И мрш,ме изнервира денес,те нејќам таков!
And I know that he knows I'm unfaithful.And it kills him inside, to know that I'm HAPPY WITH SOME OTHER GUY..
Да знаеш само како се треснав на снегов кај тебе пред куќа на одење... Е срце мое дебелооо, зошто не идеше со мене до такси да ме поштедеше од срамот барем?
Да ти кажам...?! Имам многу работи, имам многу зборови кои сакам да ти ги плеснам во лице! Заслужуваш еден шамар голем колку раката на Гуливер. Не си свесен во каква положба си се ставаш себеси, не знаеш како размислува женскиот мозок. Се плашам од она што можам да го направам. Ти го велам тоа, а ти не сфаќаш сериозно. Не сакам да изгубам човек како тебе. Но ти сепак ќе изгубиш многу повеќе отколку јас. Размисли трезвено, посвети барем 5 минути на размислување, машко створење едно! Многу зборуваш, а многу малку кажуваш!
ахх драги мој мислиш дека некои работи нема да се дознаат ее многу се лажеш а потажно е што ме лажеш мене и мислиш дека ти поверував ахх машкии каде со ваков памет
Пак те сонував па не сакам!!!!!!!!!! не сакам и не сакам да те сонувам !!! ме нервира тоа..... Само уште толку се разочарам кога се разбудам од спиење!!!!
Ме раздвижуваш. Ми правиш тобоган во стомаков. Пеперутките заспаа, колибрите стапија на сцена. Полека ме заземаш. Како забранета и неистражена територија. Ти си нешто како Колумбо. А јас сум нешто како Америка. Со обратен процес на развој. Од полошо кон поарно. Знаеш се дури и кога не е искажано со зборови. Знам се иако не го слушам тоа од тебе. И не забораваш ништо од она што сум ти го рекла. И токму тоа ми се допаѓа.
На крајот од ваков посран ден, сакам да те видам само тебе. Боли колку многу ми значиш. Го чувствувам тоа, во крвта и во коските.
Немој случајно да си почнал да играш топло-ладно мене тоа не ми се допаѓа ама муабетот за виното и после љубов ми се допаѓа ...ќе те здробам од гушкање, плескавица ќе те направам